Fotografia de Fernando Gil, Raúl Tejón, Gorka Otxoa i Fele Martínez a la segona temporada de Mascles Alfa de Netflix

Netflix posa data d'estrena a l'esperada segona temporada de 'Machos Alfa'

La segona temporada de 'Machos Alfa', sèrie dels creadors de 'La que se avecina', ja té data d'estrena a Netflix.

Netflix ha anunciat la data d'estrena de la segona temporada de 'Machos Alfa'. Creada per Laura i Alberto Caballero ('La que se avecina'), la comèdia, que ja prepara la tercera temporada, tornarà amb la seva segona tanda d'episodis el proper 9 de febrer. La seva primera temporada va ser tot un èxit a Espanya i va aconseguir entrar al top de sèries en llengua no anglesa de Netflix, amb 19 milions d'hores de visionat.

En aquesta segona temporada, Fernando Gil  ('Dos años y un día'), María Hervas  ('La que se avecina'), Raúl Tejón  ('Alma'), Kira Miró  ('La que se avecina'), Gorka Otxoa  ("Fe de etarras"), Paula Gallego  ('Cuéntame'), Fele Martínez  ("Tesis") i Raquel Guerrero  ('Reyes de la noche') tornaran a reprendre els seus personatges i viuran noves trames intentant adaptar-se a l'era de la nova masculinitat.

Fotografia de Santi Millán i Fele Martínez a la segona temporada de Mascles Alfa a Netflix
Segona temporada de 'Machos Alfa' | Netflix

I és que, Pedro, Santi, Luis i Raúl se senten molt més preparats per trobar el seu lloc al món ara que han completat un curs per desconstruir-se. Creuen estar més a prop d'una masculinitat moderna, menys tòxica i patriarcal; quan la realitat és que estan més desubicats que mai. Aconseguiran adaptar-se a aquesta era d'igualtat de sexes, parelles obertes i Tinder o continuarà sortint el mascle alfa que porten a dins?

'Machos Alfa' està produïda per Contubernio Films, factoria de Laura i Alberto Caballero. Els germans segueixen al capdavant de 'La que se avecina', que recentment ha finalitzat la seva catorzena temporada a Prime Video. A més, també han finalitzat el rodatge de 'Muertos SL', una nova comèdia protagonitzada per Carlos Areces que arribarà el 2024 a Movistar Plus+.

Així és 'Machos Alfa'

Fotografia de María Hervás a la segona temporada de Mascles Alfa a Netflix
Segona temporada de 'Machos Alfa' | Netflix

'Machos Alfa' gira al voltant de quatre amics quarantens que s'han d'enfrontar als canvis d'una societat cada cop més igualitària. L'abolició del patriarcat s'hi acosta. En plena crisi de la masculinitat, quatre amics de quaranta estan perdent el seu tron, privilegis i identitat.

Anys enrere haurien estat mascles alfa al comandament de les seves relacions, la seva feina i la seva vida. Tot i això, els ha tocat viure a l'era de la igualtat, en una societat amb noves regles que els colpeja exposant el seu patetisme.