Fotografia grupal dels concursants de Bake Off: Famosos al forn a La 1

La 1 presenta 'Bake off: famosos al horno': 'Està ple de sorpreses'

La 1 estrena aquest dijous 11 de gener 'Bake off: famosos al horno', amb Paula Vázquez com a presentadora.

La 1 estrena aquest dijous la seva nova gran aposta d'entreteniment: 'Bake off: famosos al horno'. De la mà de Paula Vázquez, catorze personatges famosos lluitaran per consagrar-se com a millor pastisser o pastissera d'Espanya i guanyar un premi que donaran a l'ONG de la seva elecció.

Rocío Carrasco, Terelu Campos, Ana Boyer, Toñi i Encarna Salazar (Azúcar Moreno), Alba Carrillo, Yolanda Ramos, Manolo Sarriá formen part dels famosos que hi participen. Així com Julio Iglesias Jr, Julio Salinas, Patxi Salinas, Pablo Puyol, Blas Cantó i Marc Clotet.

Ana María Bordas ha posat èmfasi en el bon ambient que s'ha creat entre els participants. "És un format adequat per a RTVE perquè té un to molt distès. Fomentem la companyonia, perquè els concursants es poden ajudar entre ells", ha assegurat la directora d'Originals de RTVE.

Fotografia de Paula Vázquez com a presentadora de Bake Off: Famosos al forn a La 1
Paula Vázquez a 'Bake Off: Famosos al horno' | RTVE

Edi Walter, CEO de Boxfish, ha avançat que va no només es veurà els concursants cuinant: "Els veurem emocionant-se. Aquest programa està ple de sorpreses".

Paula Vázquez, presentadora de 'Bake off: famosos al horno', s'ha mostrat agraïda per l'oportunitat de conduir aquest format, s'ha desfet en elogis amb l'equip. "Em fa especial il·lusió perquè tenen un equip molt sòlid amb què saps que tot sortirà bé i és un càsting realment hilarant. És un plaer treballar amb Paco Roncero, Eva Arguiñano i Damián Betular", ha afirmat Paula Vázquez.

Així és la mecànica de 'Bake Off: famosos al horno'

Fotografia del jurat de Bake Off: Famosos al forn amb Paula Vázquez a La 1
Jurat de 'Bake Off: Famosos al horno' | RTVE

A cadascun dels episodis de 'Bake Off: famosos al horno', els aspirants hauran de superar dos reptes culinaris. Les elaboracions se sotmetran al judici d'un jurat exigent i prestigiós. El formen el multipremiat xef Paco Roncero; la mediàtica i famosa repostera Eva Arguiñano i el pastisser de renom internacional Damián Betular.

Els desafiaments canviaran la seva dinàmica de programa en programa i es podrà tractar de la Prova d'autor, en què es reinterpreta un clàssic de la pastisseria. Així com la Prova fantasia, on es busca produir un impacte visual al jurat; o la Prova tècnica, on tots els concursants cuinen una mateixa recepta sorpresa que serà avaluada a cegues. A més, a cada episodi participaran convidats i celebritats del món de la música, l'esport, la interpretació i, per descomptat, la gastronomia.