Muntatge de Ruth Lorenzo, Marc Calderó i Ana Prada com a presentadors del Benidorm Fest

Benidorm Fest renova el seu trio de presentadors: Ruth Lorenzo, Marc Calderó i Ana Prada

La tercera edició del certamen per triar la candidatura espanyola a Eurovisió 2024 se celebrarà a partir del 30 de gener.

La tercera edició del Benidorm Fest ja té els seus presentadors. La preselecció per a Eurovisió celebrarà les seves semifinals els dies 30 de gener i 1 de febrer i la seva gran final serà el 3 de febrer del 2024. En aquesta ocasió, Benidorm Fest estrena trio de presentadors amb Ruth Lorenzo, Marc Calderó i Ana Prada.

"Em fa especial il·lusió formar part del Benidorm Fest perquè es compleixen 10 anys del meu pas per Eurovisió. És un moment molt important, amb un festival que s'està consolidant i està creixent tant. Espero que en gaudiu, jo ja estic nerviosíssima", ha assegurat Ruth Lorenzo.

Un any més, Aitor Albizua presentarà 'La noche del Benidorm Fest', acompanyat per la comunicadora i còmica Inés Hernad. El programa es transmetrà en directe després de cada gala, on es podran veure les primeres impressions dels participants classificats per a la final. Després de la gran final, 'La noche del Benidorm Fest' oferirà la primera entrevista en exclusiva del proper representant d'Espanya a Eurovisió.

Muntatge d'Inés Hernand i Aitor Albizua com a presentadors del Benidorm Fest
Inés Hernand i Aitor Albizua | RTVE

Pel que fa al jurat del Benidorm Fest 2024, estarà format per vuit experts: quatre nacionals i quatre internacionals. La portaveu serà la cantant, compositora, actriu i ballarina Beatriz Luengo. A la part del jurat nacional, RTVE també comptarà amb Guille Milkyway, Ángela Carrasco i Carlos Baute. El jurat internacional el formen Lee Smithurst, David Tserunyan, Twan van de Nieuwenhuijzen i Nicoline Refsing.

Recordem que el cartell d'aquesta tercera edició està format per: Almàcor, Angy Fernández, Dellacruz, Jorge González, Lèrica, Mantra, Maria Peláe, MARLENA, Miss Caffeina, Nebulossa, Noan, Quique Niça, Roger Padrós, Sofia Coll, st. Pedro i Yoly Saa.

L'escenari del Benidorm Fest

Fotografia de l'escenari del Benidorm Fest 2024
Escenari del Benidorm Fest | RTVE

A més, durant la roda de premsa, RTVE també ha revelat les primeres imatges de l'escenari: "Una pantalla enorme que s'obre, deixant un espai de 6 metres perquè puguin entrar totes les posades en escena. Als laterals hi ha dues estructures simàtriques i corbes que donen pas a unes pantalles de 8 metres amb unes sortides especials per als equips tècnics. A terra hi ha una gran pantalla que va il·luminada", ha revelat Ana María Bordas, directora d'originals de RTVE.

"Hem fet variacions a la green room, amb seients circulars. A l'esquerra hi haurà el jurat ia la dreta un set per als presentadors", ha afegit.