Fotografia de José Coronado al final del rodatge de la quarta temporada d'Entrevies

Netflix posa data d'estrena a la darrera temporada d''Entrevías' amb José Coronado

Netflix anuncia quan arribaran els darrers capítols d''Entrevías', la sèrie protagonitzada per José Coronado.

Netflix anuncia per fi quan estrenarà la tercera temporada d''Entrevías'. Tres mesos després de la seva emissió a Telecinco, la plataforma incorpora al seu catàleg aquesta tanda de vuit capítols, després de convertir en un èxit internacional les dues primeres. 'Entrevías', protagonitzada per José Coronado, estrenarà la seva tercera temporada a Netflix el proper divendres 23 de febrer.

'Entrevías' va tancar la tercera temporada a Telecinco amb una mitjana d'un 10% de share i 953.000 espectadors. Va perdre més de 5 punts i gairebé 700.000 televidents respecte a la segona, emesa la primavera del 2022. Només tres dels vuit episodis van estar per sobre del milió d'espectadors i el seu mínim en quota de pantalla va ser un 9,2% al capítol final.

Tot i això, 'Entrevías' ja té confirmada una quarta temporada, que previsiblement serà l'última. El mes de gener passat, Mediaset va anunciar el final del rodatge.

Fotografia de José Coronado i Luis Zahera a Entrevies
'Entrevías' | Mediaset

Recordem que s'incorporen a la tercera temporada Natalia Dicenta al paper de Maica, l'exdona de Tirso (José Coronado) i Michelle Calvó com a Dulce, la fillola d'Ezequiel. Així com Óscar Higares donant vida a Romero, un nou comissari disposat a tot per prosperar en política. I Álex Medina com Tente, un jove collaret que serà un adversari implacable i violent per a Tirso.

Aquests se sumen als principals intèrprets d''Entrevías': Jose Coronado, Luis Zahera i Nona Sobo. També es mantenen Felipe Londoño, Laura Ramos, Manuel Tallafé, Manolo Caro, Maria Molins, Itziar Atienza i María de Nati.

Així és la tercera temporada d''Entrevías'

José Coronado com a protagonista de la tercera temporada d'Entrevies a Telecinco
'Entrevías' | Mediaset

Després dels successos esdevinguts al barri al final de la segona temporada d''Entrevías', la vida de Tirso transcorre feliç. La seva relació amb Gladys va vent en popa, la ferreteria és un negoci pròsper i la seva néta Irene és a punt de donar a llum. Tot i això, la irrupció al barri de Maica, la seva exdona, suposarà una forta sacsejada per a la família, que es debatrà entre acceptar-la o rebutjar-la.

També per al barri, ja que Maica, que ha treballat durant anys com a cooperant , pretén posar en marxa una fundació per ajudar els bandolers a sortir dels carrers. Això desencadenarà greus problemes amb les bandes de carrer en què Tirso es veurà obligat a intervenir.

Per part seva, Ezequiel desperta del coma sense recordar res i intentarà portar una nova vida lluny de la policia i dels delinqüents. Però encara que el passat li resulti aliè, no deixarà de perseguir-lo: Nata i els seus sequaços el tornaran a situar al punt de mira. A més, el nou comissari del barri, un home ambiciós i sense escrúpols, hi veurà un obstacle per assolir els seus objectius.

José Coronado, Laura Ramos i María Molins a la tercera temporada d'Entrevies
'Entrevías' | Mediaset

En aquesta nova situació, l'expolicia comptarà amb l'ajuda de la fillola. És una antiga campiona d'arts marcials que treballa com a cap de seguretat en una macrodiscoteca i que esdevindrà la seva única aliada.