Süsen a Germans sèrie turca d'Antena 3

Süsen pateix un accident al capítol de 'Hermanos' del dimarts 13 de febrer

Al nou capítol de 'Hermanos', Akif creu que hi ha alguna cosa estranya en la mort de la mare d'Elif.

Antena 3 emet aquest dimarts 13 de febrer un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h, després d'una nova entrega de 'El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible per avançat per als usuaris premium d'atresplayer.

Al capítol de 'Hermanos' aquest dimarts 13 de febrer a Antena 3, Akif creu que hi ha alguna cosa rara en la mort de la mare d'Elif i comença a investigar. D'altra banda, l'Elif i en Berk no es porten gens bé i es piquen entre si contínuament.

Ömer, en xoc, després de conèixer qui és el seu pare a Germans
Ömer a 'Hermanos' | Atresmedia

A més, Ömer està molest amb Süsen perquè sent que li amaga coses, està preocupat per ella i vol ajudar-la en tots els problemes. Per la seva banda, Süsen està destrossada i vol ser sincera amb Ömer. Tot i això, ara que per fi havia recuperat la seva relació amb Ömer, l'accident de Leyla torna a turmentar Süsen.

En baixar del cotxe per parlar amb ell, veu que Tolga va distret i un cotxe l'atropellarà. Süsen l'empeny i s'emporta l'impacte del vehicle per protegir-lo.

Finalment, Asiye i la seva família descobreixen que Sarp va calumniar Orhan i tenen una baralla al mig del col·legi. Ahmet va a casa d'Orhan a disculpar-se per l'acomiadament.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Captura d'Asiye plorant al telèfon a Germans
Assigeix a 'Hermanos' | Atresmedia

'Germans' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió . Dilluns 8 de gener la telenovel·la turca va ser líder de la seva franja amb un 13,1% i 1.229.000 televidents. Mentrestant, dimarts 9 va perdre el lideratge davant 'La Isla de las Tentaciones' en baixar a un 12,6% amb 1.198.000 fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Germans' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Germans' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i Orient Mitjà.