Fotografia de José Coronado i Luis Zahera a Entrevies

Netflix fitxa un dels protagonistes d''Entrevías' per a la seva nova sèrie

Netflix s'emporta un dels grans protagonistes d''Entrevías' per encapçalar la seva nova sèrie.

Netflix ha anunciat un nou projecte de ficció, que compta amb un dels protagonistes d''Entrevías'. Just quan Mediaset ha anunciat el final del rodatge de la quarta temporada de la sèrie, Alea Media, la seva productora, ha anunciat l'inici del rodatge d'un nou projecte. En aquesta ocasió, la factoria d'Aitor Gabilondo es torna a unir a Netflix per engegar 'Animal Salvaje'.

Alea Media, a més, continuarà treballant amb un dels seus principals actors: Luis Zahera. Després de l'èxit d''Entrevías' i anteriorment 'Vivir sin Permiso', la productora seguirà amb l'intèrpret en aquesta sèrie que s'enregistrarà íntegrament a Galícia. En aquesta ocasió, Luiz Sahera interpreta Antón, un veterinari rural que es veu obligat a acceptar un treball en una botiga-boutique per a mascotes dirigida per la seva neboda Uxía .

'Animal Salvaje', que compta amb la direcció de Víctor G. León, també comptarà amb Lucía Caraballo ('No m'agrada conduir'), com ha revelat l'Aitor Gabilondo a les seves xarxes socials. El rodatge ha arrencat aquest mateix dilluns 8 de gener. Netflix ho ha confirmat amb una foto de Luis Zahera amb una cabra.

D'aquesta manera, es tracta del segon projecte d'Alea Media amb Netflix després d''El silencio', que es va convertir en la millor estrena espanyola de la plataforma el 2023. Protagonitzada per Aron Piper, la sèrie narrava la història de Sergio, que sis anys després de matar els pares, sortia del centre de detenció de menors. Després de no dir ni una paraula durant tots aquests anys, es converteix en l'objectiu de la investigació secreta d'Ana.

José Coronado i Luis Zahera com a protagonistes de la tercera temporada d'entrevies
José Coronado i Luis Zahera | Mediaset

Per la seva banda, Luis Zahera segueix sumant projectes després d'uns anys de gran èxit. Més enllà de les sèries de Mediaset, també ha participat a 'Operación Marea Negra' o '3 Caminos' de Prime Video, 'La Unidad' de Movistar Plus+ o 'La Última' de Disney+. A més, és guanyador de dos Premis Goya a millor actor de repartiment: el 2019 ho va aconseguir per la pel·lícula "El Reino" i el 2023 per l'exitosa "As Bestas".