Fotografia de José Coronado al final del rodatge de la quarta temporada d'Entrevies

Telecinco fa un important anunci sobre el futur d''Entrevías' de José Coronado

Telecinco fa un inesperat anunci sobre l'última temporada d''Entrevías', sèrie de José Coronado.

El final definitiu d''Entrevías' és a tocar de Telecinco. La sèrie protagonitzada per José Coronado va emetre fa un mes l'últim capítol de la tercera temporada, en espera de la seva estrena a Netflix. Una temporada que va finalitzar amb la possible mort d'un dels seus principals protagonistes: Irene, personatge interpretat per Nona Sobo.

Ara, Mediaset ha comunicat que 'Entrevías' ja ha viscut el seu últim dia de rodatge, pertanyent a la quarta i última temporada. El grup audiovisual ha compartit diverses fotos de l'últim dia de rodatge, com una en què José Coronado comparteix espai amb David Bermejo, creador de la sèrie. Així com una fotografia grupal de tot l'equip de la sèrie, on apareix l'elenc artístic, equip tècnic i fins i tot Arantxa Écija, directora de ficció de Mediaset.

Fotografia de José Coronado amb David Bermejo al final del rodatge de la quarta temporada d'Entrevies
José Coronado i David Bermejo, creador d''Entrevías' | Mediaset

Pel que fa a la fotografia grupal es pot veure José Coronado (Tirso), Laura Ramos (Gladys), Luis Zahera (Ezequiel) i Nona Sobo. Per tant, la imatge confirma que el personatge d'Irene no morirà després del final de la tercera temporada, quan va rebre diversos trets.

Fotografia grupal de l'equip d'Entrevies
Equip d''Entrevías' | Mediaset

Recordem que 'Entrevías' va tancar la seva tercera temporada a Telecinco amb una mitjana d'un 10% de share i 953.000 espectadors. Va perdre més de 5 punts i gairebé 700.000 televidents respecte a la segona, emesa la primavera del 2022. Només tres dels vuit episodis van estar per sobre del milió d'espectadors i el seu mínim a share va ser un 9,2% al capítol final.

Així va ser el final d''Entrevías'

Al final de la temporada, Amanda aconsegueix detenir Romero, mentre que Ezequiel fica al seu cotxe la pistola amb què va matar Linares, de manera que totes les proves apunten al comissari. Tranquils, tots van a l'esperat casament, però Romero aconsegueix escapar del calabós després de matar un contacte, que està a punt de deixar-lo tirat. Arriba a la fundació, on està tenint lloc el casament entre Jimena i Amanda i dispara al pit la policia, que comença a sagnar.

A més, abandona el lloc, però fora hi ha Irene, que acabava de rebre una trucada de l'escola de dansa de París. En aquell moment, Tirso surt per defensar la seva neta, a qui l'inspector apunta amb una pistola al cap. Després d'un forcejament, Romero dispara al personatge interpretat per José Coronado, però Irene es posa al mig i les bales arriben a ella, que comença a sagnar.

Nona Sobo just abans de morir al final d'Entrevies
Final de la tercera temporada d''Entrevías' | Mediaset

Mentre el comissari Romero fuig, Irene es dessagna als braços de Tirso: "Tinc por", li diu. "Tranquil·la, soc aquí", li intenta tranquil·litzar el personatge de José Coronado. "No em vull morir", diu la noia. "No et moriràs, no ho permetré, et trauré d'aquesta, no et fallaré", conclou Tirso abans que Irene defalleixi.