Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareix Sahika amb rostre seriós

Mentides i tornades al capítol de 'Pecado Original' de dimecres 10 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Ender aconsegueix que Halit li millori el contracte a Karim.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dimecres 10 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimecres 10 de gener, Ender va a un restaurant i veu que Kerim està reunit amb el propietari d'una altra empresa, competidora del hòlding. Ender ho explica a Halit i aquest decideix millorar el contracte de Kerim. No obstant això, en realitat era tot un pla de Kerim per trobar millors condicions i que Halit li brindés més confiança.

Yigit a Pecat Original d'Antena 3
Yigit a 'Pecado Original' | Mediaset

D'altra banda, Sahika organitza una reunió perquè Yigit i Kaya s'assabentin que Ender segueix tenint les accions i que mai no va arribar a transferir-les als seus fills. És per això que ha convençut el seu nebot que demanar un crèdit al banc i posar les seves suposades accions com a garantia per comprar un terreny és bona idea. Quan pare i fill es presentin al banc i aportin la documentació necessària, s'adonaran que aquestes accions segueixen a nom d'Ender.

A més, Yildiz decideix tornar a la mansió amb Halit. Recordem que ha estat acomiadada després de posar a la venda un producte patentat per internet sense el consentiment del cap i això és il·legal. "Hem de cancel·lar el teu contracte i posar-te una demanda", el van amenaçar.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Captura de Yildiz tocant-se els cabells a la sèrie Pecado Original d'Antena 3
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.