Captura de María Patiño i Lydia Lozano al tràiler de la segona part de ¡Sálvese quien pueda! de Netflix

Netflix avança el nou de 'Sálvese quien pueda': Laura Bozzo i un convidat sorpresa

Un rostre conegut per als col·laboradors participarà a la segona part de 'Sálvese quien pueda' a Netflix.

Cada cop queda menys perquè Netflix estreni els nous episodis de '¡Sálvese quien pueda!'. El proper 1 de febrer, els col·laboradors de 'Sálvame' es traslladen de Miami i Ciutat de Mèxic per trobar noves oportunitats laborals. Un format que compta amb Belén Esteban , Terelu Campos, Kiko Matamoros, Lydia Lozano , Chelo García Cortés, Víctor Sandoval, Kiko Hernández i María Patiño com a protagonistes.

Recordem que la primera part de '¡Sálvese quien pueda!' es va estrenar a Netflix el 10 de novembre, però encara queden aquests tres episodis per estrenar. Uns capítols que continuaran generant multitud de moments inoblidables per als espectadors. A poc més d'una setmana de la seva estrena, Netflix ja ha llançat l'esperat tràiler dels nous capítols de 'Salveu-vos qui pugui!'.

Avance oficial México | ¡Sálvese quien pueda! | Netflix España

Una promo que arrenca amb Laura Bozzo com a protagonista, ja que va participar al reality abans de fitxar per 'GH VIP'. La presentadora peruana es dedica a despertar els col·laboradors, com Terelu Campos o Lydia Lozano, amb uns mariachis. "Allà són estrelles, però aquí estavellats", diu Laura Bozzo als col·laboradors de 'Sálvame'.

Els col·laboradors s'ho passaran d'allò més bé cantant "Sandovaliza't" o anant a veure concerts de lluita lliure. En aquest esdeveniment, es trobaran algú que no esperen: "Jo els conec, he compartit altres combats amb vosaltres", els diu un dels lluitadors. "Perdona?", diu Belén Esteban quan es treu la màscara i se'l presenta a la resta de companys: "Hi ha sorpresa!".

A més, a la promo també es veu Terelu Campos protagonitzant un apassionat petó amb un home. "¿Tu pretens que jo despulli el meu cos?", diu Chelo García Cortés al tràiler abans de fer un streaptease. Finalment, tampoc faltaran els àpats de Terelu i els plors de Lydia Lozano: "Deixeu-me en pau!".

Captura de Terelu Campos besant un home al tràiler de ¡Sálvese quien pueda! de Netflix
María Patiño a 'Sálvese quien pueda' | Netflix

Per tant, '¡Sálvese quien pueda!' és l'últim projecte de La Fàbrica de la Tele abans de tancar després de gairebé dues dècades d'èxit de la mà de Mediaset. La factoria capitanejada per Oscar Cornejo i Adrián Madrid ja s'ha acomiadat de 'Socialité' i 'Viajando con Chester', a l'espera d'abandonar les pròximes setmanes 'Todo es Mentira'. Tot i això, els dos creatius obriran una nova productora, però ja allunyats de Mediaset.