Javi Calvo i Javi Ambrossi a l'especial de Vestides de Blau d'atresplayer

atresplayer anuncia un especial de 'Vestidas de azul' que reuneix l'equip de la sèrie

Presentat per Valeria Vegas, l'especial comptarà amb la presència dels principals noms que han estat després de 'Vestidas de azul'.

'Vestidas de azul' arriba al final aquest diumenge 28 de gener en atresplayer amb l'estrena de l'últim episodi. La sèrie, no obstant, celebrarà el final amb el llançament el proper 4 de febrer d'un capítol especial, només disponible per a subscriptors premium. Un programa que aplegarà l'equip creatiu i artístic de la sèrie.

Capitanejat per Valeria Vegas, aquest programa especial comptarà part de l'elenc amb noms com Lola Rodríguez, Alex Saint, Goya Toledo, Paca la Piraña i Juani, Rossa Ceballos, Chole Santiago, Geena Román, Alma Gormedino, Penélope Guerrero i Keyla Òdena. A més, participaran Nacha i Josette, que són interpretades a la sèrie.

Aquest programa especial també comptarà amb la presència de Javier Calvo i Javier Ambrossi, productors de la sèrie i creadors de 'Veneno'. Així com amb els directors de la ficció, Mikel Rueda, Claudia Costafreda i Ian de la Rosa. Finalment, també hi participarà la diputada de l'Assemblea de Madrid Carla Antonelli.

Captura de l'especial de Vestides de Blau a atresplayer, presentat per Valeria Vegas
Especial de 'Vestidas de azul' | Atresmedia

Recordem que 'Vestidas de azul' arrencava dos anys després de la mort de Cristina Rodríguez, La Veneno. Valeria torna a València i es troba el VHS del documental 'Vestidas de azul'. És una cinta que narra les experiències de sis persones trans a l'Espanya de principis dels anys 80. Aquestes vivències inspiren el nou llibre de Valeria que, una vegada més, decideix explicar la història d'unes dones que no mereixen caure en l'oblit.

Cal destacar que atresplayer també comptarà amb 'Piraña', la tercera part d'aquesta saga, que narrarà la història de Paca la Piraña

A l'últim episodi de 'Vestidas de azul'

Fotografia de la sèrie Vestides de Blau d'atresplayer
'Vestidas de azul' | Atresmedia

Després de parlar amb La República, Valeria descobreix el parador de Nacha La Poderosa i decideix viatjar per convèncer-la que participi al llibre. Però la Nacha no vol parlar amb ella: s'ha de dedicar a treballar. No només per mantenir-se ella mateixa sinó també un adolescent trans del qual ha esdevingut mare.

El record de com va resultar de dur a Nacha llaurar-se una carrera com a secretària contrasta amb el record feliç de l'estrena de 'Vestidas de azul' al Festival de Sant Sebastià.