Fotografia de Jorge López i Mina El Hammani a la tercera temporada d'Operació Marea Negra de Prime Video

Prime Video posa data a la tercera i última temporada d''Operación Marea Negra'

Mina El Hammani s'incorpora a la tercera i última temporada d''Operación Marea Negra' a Prime Video.

Prime Video ha anunciat que estrenarà en exclusiva la tercera temporada de l'exitosa sèrie 'Operación Marea Negra' el proper 9 de febrer. La plataforma ha llançat les primeres imatges on podem veure el protagonista, Jorge López, acompanyat de la resta de personatges, inclòs el de Mina El Hammani que s'incorpora al repartiment. La nova temporada d''Operación Marea Negra', que estarà disponible a Prime Video a Espanya i Portugal, compta amb cinc episodis de 45 minuts.

En aquests nous capítols, convertit en l'intermediari de moda entre Amèrica i Europa, la pèrdua d'un important carregament de fentanil col·loca Nando Barreira en la pitjor de les situacions: haver de retre comptes a les dues parts. A partir d'aquí, Nando emprèn una carrera contrarellotge, no només per recuperar el crèdit perdut davant els que hi van confiar, sinó també per eludir la policia que li segueix la pista des de fa mesos. Una carrera contrarellotge en què conservar el seu prestigi i llibertat és secundari i preval mantenir-se viu.

Fotografia de Jorge López i Luis Zahera a la tercera temporada d'Operació Marea Negra de Prime Video
Tercera temporada d''Operación Marea Negra' | Prime Video

La tercera temporada d''Operación Marea Negra' està protagonitzada per Jorge López ('Élite') al paper de Nando. Estarà acompanyat novament per Óscar Jaenada ("Hernán"), Bruno Gagliasso ("Marighella"), PêpêRapazote ('Narcos') o Soraia Chaves ('Sequía'). També de Diego Anido ("As bestes"), Luis Zahera ("As bestes"), Daniel Ibáñez ("Les lleis de la frontera"), Miguel de Lira ('Vivir sin permiso'), Patricia Vico ('Hasta el cielo') i Belén López ('White Lines'), entre altres.

Al repartiment d'aquesta entrega final s'hi incorporen, a més de Mina El Hammani ('El Internado: Las Cumbres'), els actors Dani Pérez Prada ('El Pueblo') i Felipe Pirazán. La reconeguda actriu portuguesa Lúcia Moniz ("Love Actually") torna a la sèrie després d'interpretar la inspectora Carmo a la primera temporada.

Fotografia de la tercera temporada d'Operació Marea Negra de Prime Video
Tercera temporada d''Operación Marea Negra' | Prime Video

'Operación Marea Negra' està produïda per Ficción Producciones ('3 Caminos') al costat de les televisions autonòmiques nacionals; ia Portugal amb la RTP. Cuneta amb la producció executiva de Pandora da Cunha i Pablo Iraola d'Ukbar i l'equip de direcció continuarà liderat per Igor Legarreta i Oskar Santos. Per part seva, l'equip de guió de la tercera temporada està compost per Asier Guerricaechebarria i Javier Echániz.