Fotografia de Milena Smit i José Coronado a la primera temporada de La Noia de la Neu a Netflix

Netflix anuncia la segona temporada de 'La Chica de la Nieve', amb José Coronado

Netflix inicia el rodatge de la segona temporada de 'La Chica de la Nieve', protagonitzada per Milena Smit i Miki Esparbé.

Netflix ha anunciat que el proper dilluns 15 de gener arrencarà a Màlaga el rodatge de la segona temporada de 'La Chica de la Nieve'. Els sis nous capítols mantenen Milena Smit com a protagonista, i seguiran comptant amb José Coronado, que va participar a la primera. La segona temporada, que també s'enregistrarà a Madrid, està basada a "El juevo del alma", bestseller de l'escriptor Javier Castillo, que ha venut 2.300.000 exemplars amb les seves novel·les

'La Chica de la Nieve' incorpora al seu elenc Miki Esparbé ('Smiley') com Jaime, un nou company de Miren Rojo al diari Sur. A més, reprenen els seus papers Aixa Villagrán ('La mesías'), Marco Cáceres i Jose Coronado ('Entrevías'). Completen el repartiment Hugo Welzel ('El hijo zurdo'), Luis Callejo ("Bajocero"), Luis Bermejo ("Rainbow") i Vicente Romero ('La Novia gitana').

Fotografia de Milena Smit i Miki Esparbé a l'inici del rodatge de La Noia de la Neu a Netflix
Milena Smit i Miki Esparbé | Netflix

Jesús Mesas i Javier Andrés Roig ('Deudas') són els encarregats d'aquesta adaptació a la pantalla que dirigeixen novament David Ulloa ('La Caza. Monteperdido') i Laura Alvea ("Ánimas").

La primera temporada de 'La Chica de la Nieve' va aconseguir' la seva setmana d'estrena el top 1 global de sèries en parla no anglesa més vistes a Netflix. Va estar al Top 10 de 77 països durant diverses setmanes, incloent números 1 a països com Espanya, França, Suècia o Bèlgica entre molts altres.

Així és la segona temporada de 'La Chica de la Nieve'

Fotografia de Milena Smit a la primera temporada de La Noia de la Neu a Netflix
Milena Smit a la primera temporada de 'La Chica de la Nieve' | Netflix

"Vols jugar?". Aquesta pregunta escrita en un sobre que conté una polaroid amb una jove emmordassada és el començament d'un joc macabre, el Joc de l'Ànima. En ell, la periodista Miren Rojo (Milena Smit) apostarà la seva vida i fins i tot el seu propi seny.

Després dels esdeveniments ocorreguts la primera temporada, Miren investiga aquesta vegada un col · legi elitista que sembla estar al centre de la desaparició i assassinat de dos joves. Ho farà amb Jaime (Miki Esparbé), un periodista d'investigació que arriba al diari Sur fugint del seu passat i intentant recuperar la seva reputació perduda. Misteris, secrets, mentides i uns personatges tan plens de ferides com la protagonista.