Capítol de Pecado Original de dimecres 12 de juliol

La mentida d'Ender explota al capítol de 'Pecado Original' el divendres 12 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Kerim ja té autoritat al hòlding per poder signar.

'Pecado Original' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest divendres 12 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest divendres 12 de gener, Ender està completament destrossada. Kaya i Yiğit s'han assabentat de la seva mentida i estan molt enfadats amb ella. Tots dos se n'han anat de casa i el seu marit li ha dit que per a ell, el seu matrimoni s'ha acabat.

Captura de Halit a Pecado Original
Halit a 'Pecado Original' | Atresmedia

D'aquesta manera, Ender explica a Halit que no va traspassar les accions als fills, encara que ell ja ho sabia. Li dirà que es penedeix molt d'haver fet les coses malament i li demanarà consell per parlar amb l'Erim i explicar-li els motius que l'han portat a mentir-lo. Tot i això, Sahika ja s'ha ocupat d'explicar a Erim la veritat. Aconseguirà la germana de Caner el perdó dels seus éssers estimats?

Per la seva banda, Kerim ja té autoritat al hòlding per poder signar, ja que compta amb la confiança absoluta de Halit. A més, Kerim segueix molt interessat a Yildiz. Finalment, la Yigit i la Lila planegen el casament, però ell vol endarrerir el seu compromís fins que la situació entre els seus pares s'hagi calmat.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareix Sahika amb rostre seriós
Sahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.