Fotografia de l'elenc de Berlín: Pedro Alonso, Tristán Ulloa, Begoña Vargas, Julio Peña Fernández i Joel Sánchez

Netflix anuncia la segona temporada de 'Berlín', que arrencarà el rodatge el 2025

Netflix anuncia la segona temporada de 'Berlín', que tornarà amb la seva banda, encara que el rodatge no arrencarà fins al 2025.

Berlín i la seva banda tornaran a Netflix amb una segona temporada. L'icònic personatge interpretat per Pedro Alonso tornarà amb un nou robatori i més amor. Tot i això, encara caldrà esperar per als nous episodis, ja que el rodatge d'aquesta segona temporada de 'Berlín' no arrencarà fins al 2025.

Al costat de Berlín tornarà tota la seva banda: Michelle Jenner ('Isabel') que interpreta Keila, una eminència en enginyeria electrònica; Tristán Ulloa ('Fariña') és Damián, un catedràtic filantrop i confident de Berlín; Begoña Vargas ('Benvinguts a Edén') és Cameron, una kamikaze que viu sempre al límit; Julio Peña Fernández ("A través de la meva finestra") interpreta Roi, el fidel escuder de Berlín; i Joel Sánchez dóna vida a Bruce, l'implacable home d'acció a la banda.

[tweet]1759578585378050287's=20[/tweet]

A més, Itziar Ituño i Najwa Nimri van reprendre els seus papers com les policies Raquel Murillo i Alicia Sierra , respectivament. Van completar el repartiment de 'Berlín', Samantha Siqueiros ('Senyora Acer'), Julien Paschal ('Un any, una nit'), Masi Rodríguez i Rachel Lascar ('A través de la meva finestra').

Durant la seva setmana d'estrena, 'Berlín' va ser la sèrie més vista globalment i va arribar al Top 10 a 91 països. Des de llavors fa 7 setmanes seguides al Top 10 de TV de parla no anglesa, on porta 348 milions d'hores vistes i 53 milions de visualitzacions acumulades. La sèrie se situa ja en el lloc número 9 de les sèries de parla no anglesa més vistes de la Història a Netflix.

Així és la trama de la primera temporada de 'Berlín'

Pedro Alonso, Michelle Jenner, Tristán Ulloa, Begoña Vargas, Julio Peña Fernández i Joel Sánchez, protagonistes de Berlín a Netflix
'Berlín' | Netflix

Només hi ha dues coses que poden convertir un dia de gossos en un dia meravellós: una és l'amor i l'altra, un botí milionari. Aquests són els motors que mouen Berlín en millors anys, quan no coneixia la seva malaltia, ni estava tancat a la Fàbrica de la Moneda.

Aquí es dedica a preparar un dels robatoris més extraordinaris. Vol fer desaparèixer 44 milions en joies com si fos un número d'il·lusionisme. Per això compta amb una de les tres bandes amb què ha robat a la seva vida.

En paraules dels seus creadors Esther Martínez Lobato i Álex Pina durant una roda de premsa: “El personatge de Berlín té la personalitat més efervescent per col·locar-la en un altre univers. Ens agradava molt la idea d'introduir una nova banda al voltant de Berlín en un estat emocional diferent."