Cartell de la segona temporada de Showriano, el programa d'Eva Soriano a Movistar Plus+

Movistar Plus+ posa data de tornada al programa d'Eva Soriano, amb novetats

Movistar Plus+ anuncia la segona temporada de 'Showriano', que ja té data d'estrena.

Eva Soriano torna a Movistar Plus+ per presentar la segona temporada de 'Showriano'. El programa original de Movistar Plus+ en col·laboració amb El Terrat torna el dilluns 5 de febrer. Eva Soriano torna a obrir les portes de la seva discoteca, per on passaran importants celebrities del panorama nacional i internacional, hi haurà més comèdia, noves cançons i molt de gos.

Com a novetat, cada setmana hi haurà l'estrena d'un videoclip exclusiu protagonitzat per la mateixa Eva. Unes produccions que podrien estrenar-se a l'halftime de la Super Bowl i que les estrelles internacionals més grans no trigaran a envejar.

Les noves entregues tindran més cameos, més ballet, més humor, una bona dosi d'improvisació i les entrevistes més sorprenents. Ningú oblida la mítica i delirant entrevista a Paulina Rubio durant la primera temporada. A més, al monòleg inicial, Eva donarà la seva particular visió sobre els trending topics del moment.

Captura de Paulina Rubio com a convidada de Showriano a Movistar Plus+
Paulina Rubio a 'Showriano' | Movistar Plus+

En aquesta segona temporada de 'Showriano', la comèdia està servida i comptarà amb la col·laboració d'United Unknown que posarà la cirereta amb els seus ja coneguts vídeos còmics. Intel·ligència artificial aplicada a l'humor natural. Amb l'estrena de la segona temporada del Sing-Show, tornen les sorpreses, l'humor, la ironia i els comentaris més mordaços.

Cal destacar que van passar per la primera temporada de 'Showriano' convidats com Lali Esposito, Chanel, Javier Cámara, Sílvia Abril, Valeria Ros, Ruth Lorenzo, Ana Guerra o Berto Romero, entre d'altres.

Captura de Berto Romero com a convidat de Showriano a Movistar Plus+
Berto Romero a 'Showriano' | Movistar Plus+

Recordem que Eva Soriano compagina 'Showriano' amb el seu paper com a presentadora de 'Cuerpos Especiales' a Europa FM. La còmica també va ser presentadora de 'La Noche D' a La 1 i va posar veu al retorn d''El Castillo de Takeshi' a Prime Video. A més, va ser concursant de 'Tu cara me suena 9', convertint-se en la quarta classificada.

Per tant, 'Showriano' s'uneix al catàleg d'entreteniment de Movistar Plus+, que continua comptant amb 'La Resistència' de David Broncano diàriament. Com no, la plataforma també compta amb la seva aposta pel mític 'Ilustres Ignorantes' o 'Leo Talks'.