Captura d'Álex García plorant al tràiler de la segona temporada de l'Immoral de Movistar Plus+

Movistar Plus+ posa data a la segona temporada d''El Inmortal' i llança el seu tràiler

La segona temporada d''El Inmortal' arriba aquest febrer a Movistar Plus+ i escalfa motors amb el seu tràiler esperat.

'El Inmortal', la sèrie d'original Movistar Plus+ protagonitzada per Álex García, estrenarà la segona temporada el dijous 22 de febrer amb doble episodi. Cada dijous, un nou episodi fins a completar els sis. A poc més d'un mes de l'estrena, Moivstar Plus+ també ha llançat l'esperat tràiler de la segona temporada d''El Inmortal'.

Els sis episodis que componen la segona temporada fan un gir de rosca a la història que conduirà els seus personatges a situacions límit, amb trames encara més fosques que a la primera temporada. La fidelitat torna a posar-se a prova i aquí és on el protagonista d''El Immortal' veurà amb qui pot comptar i amb qui no… Si la primera entrega venia marcada pels excessos, els protagonistes ara hauran de fer-se càrrec de les conseqüències que comporta una vida sense límits .

El Inmortal T2: Tráiler Oficial | Movistar Plus+

'L'Inmortal' és un drama criminal dirigit per David Ulloa i Rafa Montesinos. Està inspirada en la vida del líder de la banda "Los Miami", que va operar a la nit madrilenya dels convulsos anys 90. La sèrie, per tant, mostra l'ascens i la caiguda d'un regnat delictiu, construït sobre el trànsit de drogues i extorsió.

Álex García encapçala el repartiment que torna a comptar amb Marcel Borràs, Emilio Palacios, Maria Hervás, Teresa Riott, Jason Day, Jon Kortajarena, Claudia Pineda, Iván Massagué i Francis Lorenzo. En la nova temporada s'incorporen Irene Esser, Richard Holmes, Jaeme Vélez, Moussa Echarif, Iria del Río i Manuel Manquiña .

Així és la trama de la segona temporada de 'El Inmortal'

Fotografia d'Álex García amb cadira de rodes a la segona temporada de L'Immortal de Movistar Plus+
Segona temporada d''El Inmortal' | Movistar Plus+

Després de la primera temporada, l'univers que ha construït José Antonio s'ensorra a poc a poc, tant als negocis com a la família. La traïció de Fausti, que s'ha fet amb el “tron” a Madrid, desencadena una guerra aferrissada, en què tots es veuran obligats a prendre partit, i on l'objectiu és aconseguir el control del negoci, costi el que costi.

Creada per José Manuel Lorenzo i dirigida per David Ulloa i Rafa Montesinos. Els nous episodis estan escrits per David Moreno, Raúl López Matesanz, Andrés Koppel i Diego Sotelo.