'Galgos' de Movistar Plus +

Movistar Plus+ posa data d'estrena i llança el tràiler de 'Galgos', la seva nova sèrie

'Galgos' és el nou drama familiar i empresarial de Movistar Plus+, protagonitzat per Adriana Ozores i Óscar Martínez.

'Galgos' és la nova sèrie de Movistar Plus+ en col·laboració amb la productora Buendía Estudios, protagonitzada per Adriana Ozores i Oscar Martínez. Una sèrie que ens endinsa en un món de famílies intrigues, amb personatges rics i diàlegs plens de fina ironia. 'Galgos', amb 6 capítols de 45 minuts, s'estrenarà el proper 18 de gener del 2024 amb doble episodi a la plataforma.

La sèrie compta amb un repartiment de luxe: Adriana Ozores (guanyadora d'un Goya per 'L'hora dels valents'), i l'actor argentí Oscar Martínez (guanyador d'un Goya per 'El ciudadano ilustre'). Així com, Marcel Borrás, Patricia López Arnaiz (guanyadora d'un Goya per 'Ane'), María Pedraza, Jorge Usón, Francesco Carril, Luis Bermejo (nominat el Goya per 'Magical Girl') i Daniela Estay.

Adriana Ozores a 'Galgos'
Adriana Ozores com Carmina Somarriba a 'Galgos' | Movistar Plus+

'Galgos' està dirigida per Félix Viscarret ('Una vida no tan simple', 'Patria') i Nely Reguera ('La voluntaria', 'Maria (y los otros)'). Compte amb guió de Clara Roquet, Francisco Kosterlitz, Pablo Remón i Lucía Carballal. A més, el rodatge s'ha dut a terme a diferents localitzacions de Cantàbria, Madrid i Brussel·les.

La sèrie és un drama familiar i empresarial ple d'enveges, lluita de poder, ambició i egoisme que té la família Somarriba com a protagonistes. Se centra en els hereus del Grup Galgo, Carmina Somarriba (Adriana Ozores) i Emilio Somarriba (Luis Bermejo), una antiga empresa familiar especialitzada en brioixeria, xocolates i alimentació infantil. En plena crisi del sector, la imminent arribada de la llei del sucre i la manca de lideratge d'Emilio, president de l'empresa des que va morir el seu pare, fan que l'empresa no estigui en el millor moment.

Adriana Ozores i Luis Bermejo a 'Galgos'
Adriana Ozores i Luis Bermejo a 'Galgos' | Movistar Plus+

Gonzalo Díaz (Oscar Martínez), marit de Carmino, fa anys que treballa al costat d'Emilio, i té els seus propis plans per a l'empresa. Però una decisió sobtada i inesperada de Carmina provocarà que esclati un terratrèmol familiar i empresarial. Els seus fills Blanca (Patricia López Arnaiz), Guzmán (Marcel Borràs), Jimena (María Pedraza) i Julián (Jorge Usón) també seran víctimes d'aquesta decisió.

L'ambició i la lluita pel poder els anirà debilitant el vincle familiar, i la Carmina haurà d'escollir entre salvar l'empresa o la família.