Muntatge de Jorge Javier Vázquez a Sálvame amb Belén Esteban plorant

Jorge Javier surt en defensa de Belén Esteban: 'La vull com a jutge a 'MasterChef''

Jorge Javier esclata contra RTVE en defensa de Belén Esteban després de ser vetada per la presidenta.

Jorge Javier no s'ha quedat callat davant el veto de RTVE a Belén Esteban. La col·laboradora de 'Sálvame' participaria com a jutge a 'Baila como Puedas', el nou talent xou presentat per Anne Igartiburu. Tot i això, una vegada tancat el seu fitxatge, Elena Sánchez, Presidenta de RTVE, va vetar que se seguís endavant amb el contracte.

D'aquesta manera, al seu bloc de Lecturas, Jorge Javier Vázquez ha sortit en defensa de Belén Esteban. "Es parla de la 'salvamització' de la cadena estatal com una cosa despectiva quan si fas un programa d'entreteniment el més lògic és acudir al calador de 'Sálvame': són valors segurs. Però és clar, que com pagarem amb els nostres impostos a gent com Belén”, ha sentenciat el presentador.

“Un argument tan idiota que cau pel seu propi pes. També hi haurà televidents que paguin els seus impostos que vulguin veure a la televisió de tots Betlem, dic jo. Això de no contractar-la té un nom: prejudici”, afegeix Jorge Javier Vázquez.

Foto de Belén Esteban posant amb Jorge Javier Vázquez al plató de 'Sálvame' l'any 2013
Jorge Javier defensa Belén Esteban | Europa Press

"Entenc que la gent es tirés les mans al cap si se la fitxés per substituir Franganillo però veig molt adequat que Belén estigui en un concurs de ball. No oblidem que es va alçar amb el triomf al 'Més que ball' de Mediaset davant d'Edurne"; diu el presentador.

A més, ha assenyalat que haurien de fitxar Belén Esteban per al programa estrella de La 1: "Espero que esmenin l'equivocació fitxant-la per a 'MasterChef' . Ningú més que ella mereix estar en un programa de cuina. O ens hem oblidat de les impagables receptes que ens va brindar durant la pandèmia?".

"Vull Belén al programa de ball de La 1, a 'Maestros de la Costura' i a 'MasterChef'. Però a 'MasterChef', donada la seva saviesa, la vull com a jutge", conclou parlant de Belén Esteban.

Jorge Javier a Telecinco com a presentador de Contes Xinesos
Jorge Javier a 'Cuentos Chinos' | Mediaset

Tot i això, Jorge Javier no ha volgut deixar l'oportunitat de parlar del seu suposat fitxatge per la Corporació: "A saber la que podrien arribar a embolicar si em fitxés RTVE. Aprofito per dir que en contra del que s'està especulant ningú s'ha posat en contacte amb mi per treballar a la pública”.

"Recordem que es va arribar a assegurar que jo acceptava presentar el llibre de Pedro Sánchez a canvi de fitxar per l'espanyola. Doncs ja s'està veient que no. Arribat el moment crec que fitxaria només per escoltar el lament dels malastrucs, encara que fos per fer de noi del temps”, conclou Jorge Javier.