Captura d'Anne Igartiburu a l'estrena de D Cor a La 1

El motiu de pes pel qual Anne Igartiburu s'ha absentat de 'D Corazón' a La 1

Després de punxar en audiències, Anne Igartiburu s'ha absentat per sorpresa de 'Corazón' per un motiu de pes.

Anne Igartiburu ha desaparegut de 'D Corazón' tan sols en el seu segon dia d'emissió. La 1 ha revolucionat el programa del cap de setmana amb l'ampliació d'horari, l'arribada de col·laboradors i Jordi González, que només ha presentat aquest diumenge. I és que Anne Igartiburu s'ha hagut d'absentar de 'D Corazón' per un motiu professional.

Recordem que 'D Corazón' ha marcat un pobre 6,1% de share i 400.000 espectadors en el seu primer dia. El programa ha ampliat la durada a 95 minuts, que no han aconseguit atrapar l'audiència. De fet, en la seva durada habitual de 14:30 ha 15 h marca un 6% de quota i 518.000 seguidors, perdent 2,6 punts i més de 200.000 espectadors respecte a la setmana passada.

Captura de Jordi González i Anne Igartiburu a l'estrena de D Cor a La 1
Anne Igartiburu i Jordi González | RTVE

"Hola, com esteu? Bona tarda, benvinguts a 'Cor'... 'D Corazón'. Són les 13:25 de la tarda. Parlarem avui de tantes coses, de tants temes", començava Jordi González, en solitari, 'D Corazón' aquest diumenge 21 de gener.

Tot i això, Anne Igartiburu ha tingut un motiu de pes professional per absentar-se aquest diumenge 21 de gener. I és que, a més de la renovada versió de 'Corazón', la presentadora també presenta 'Baila como puedas', el nou talent xou de La 1. El programa s'enregistrarà els dissabtes, de manera que Jordi González presentarà sol, però de manera excepcional, s'ha traslladat a diumenge perquè Anne Igartiburu no faltés a l'estrena de 'D Corazón'.

Anne Igartiburu presentant Cor a La 1
Anne Igartiburu | RTVE

Recordem que 'Baila como puedas' mostrarà la cara més desconeguda dels concursants, que presentaran els seus dots al ball en tipus d'estils. La dansa contemporània, el hip-hop, el house o el jazz són algunes de les disciplines que podrem veure a sobre de l'escenari. A més, cadascun podrà triar amb quin ballarí vol formar parella, que haurà de demostrar que és el ballarí i el coreògraf més complet instruint aquests celebrities amateur.

Els concursants són el genet professional i exjugador de polo Álvaro Muñoz Escassi, la cantant Ana Guerra, o l'empresària i model Fabiola Martínez. També l'exfutbolista, model i comunicador Jaime Astrain, la periodista Lydia Lozano, o el futuròleg Maestro Joao. Així com l'empresari Nicolás Vallejo-Nágera i la cantant, actriu, model i productora italiana Sabrina Salerno.