Captura de Jordi González i Anne Igartiburu a l'estrena de D Cor a La 1

Les audiències d'ahir donen la pitjor notícia a Jordi González i Anne Igartiburu

Jordi González i Anne Igartiburu reben la pitjor notícia sobre el seu 'D Corazón' després de les audiències d'ahir.

Els canvis a 'Corazón' no han aconseguit convèncer l'audiència de La 1. Anne Igartiburu i Jordi González s'han estrenat al capdavant d'aquest nou format, que n'ha ampliat la durada. Tot i això, lluny de millorar les seves audiències, ahir 'D Corazón' es va desplomar aconseguint un dels seus pitjors resultats.

D'aquesta manera, cada dissabte i diumenge, Anne Igartiburu i Jordi González fan un repàs a l'actualitat de la crònica social de manera molt amena i desenfadada . Estan en directe en tots els esdeveniments que es produeixin, tractats amb el rigor i la serietat dels darrers 27 anys. Comptaran, a més, amb els noms propis que protagonitzin els temes de la setmana.

Posat de Jordi González i Anne Igartiburu a la presentació del nou Cor
Anne Igartiburu i Jordi González | RTVE

'D Corazón' compta com a col·laboradors amb Alba Carrillo, Omar Suárez, Carmen Lomana, Pelayo Díaz, Josemi Rodríguez Sieiro o Rosa Villacastín. També amb Alba Carrillo, Susana Jurado, Jorge Borrajo, Àngela Mora, Andrea Rosa del Pi, Marina Bernal o Eduardo Álvarez, entre d'altres.

D'aquesta manera, 'D Corazón' ha marcat un pobre 6,1% de share i 400.000 espectadors el primer dia. El programa ha ampliat la durada a 95 minuts, que no han aconseguit atrapar l'audiència. De fet, en la seva durada habitual de 14:30 ha 15 h marca un 6% de quota i 518.000 seguidors, perdent 2,6 punts i més de 200.000 espectadors respecte a la setmana passada.

A la competència, 'La Ruleta de la Suerte' segueix amb tots els luxes els dissabtes i lidera en audiències amb un gran 19,6% de share i 1,5M fidels. Per part seva, 'Socialité' amb María Verdoy es queda en un correcte 10% i 660.000 seguidors.

Captura de Jordi González i Anne Igartiburu a l'estrena de D Cor a La 1
Anne Igartiburu i Jordi González | RTVE

De fet, aquestes dades de 'D Corazón' han afectat el Telediario 1, que ha baixat a un 10,5% de quota i 1.072.000 espectadors. En canvi, Antena 3 Noticias ha pujat a la seva millor dada en més d'una dècada, des del juliol del 2013, amb un 24% de quota i 2.429.000 espectadors. Supera el rival en 13 punts.

A nivell diari, Antena 3 aconsegueix liderar en audiències dissabte amb un correcte 12% de share: governa la sobretaula i el prime time. Telecinco és segona amb un 10,4%, mentre que La 1 està un punt per sota amb un 9,4% de share . Un dissabte més, Cuatro amb un 6,4% supera laSexta, que marca amb un 4,8%.