Captura de Mónica Sanz al seu comiat de Quatre al dia

Mónica Sanz s'acomiada per sorpresa de 'Cuatro al día': a quin programa es trasllada?

L'inesperat comiat de Mónica Sanz després de cinc anys a 'Cuatro al día' confirma el seu futur a Mediaset.

Mónica Sanz s'ha acomiadat per sorpresa de 'Cuatro al día' després de formar part de l'equip des de la seva estrena el 2019. De manera sorprenent, divendres passat, la periodista va dir adéu al format vespertí d'Unicorn Content, del qual ha format part com a presentadora substituta des dels seus inicis. A més, amb l'estrena de la temporada televisiva, Mónica Sanz va formar part del trio de presentadors principals amb Verónica Dulanto i Fernando Díaz de la Guárdia.

"Estimada Mònica, has estat un veritable regal per a tot l'equip de 'Cuatro al dia' durant aquests gairebé 5 anys. Professionalment ets increïble, però personalment, ets tot un luxe, sempre amb un somriure, amb un gest per a qui ho necessita i estem feliços per la teva marxa. Et seguiràs amb la teva passió, però deixes un buit difícil d'omplir", deia el vídeo amb què l'equip del format es va acomiadar de la periodista.

Fotografia de Mónica Sanz, Fernando de la Guàrdia i Verónica Dulanto a Cuatro al día
Mónica Sanz, Fernando de la Guardia i Verónica Dulanto | Mediaset

"Us vull agrair el vostre afecte. M'heu portat de la mà en tot aquest trajecte que ha valgut la pena i me'n vaig amb un aprenentatge immens. Soc una altra persona des que vaig arribar aquí, i és gràcies a vosaltres", va dir Mónica Sanz al seu comiat.

Cal destacar que la periodista ha revelat que assumirà nous projectes, però sense especificar quins. Tot i això, segons ha publicat en exclusiva El Confidencial Digital , Mónica Sanz formarà part de l'equip del renovat Noticias Cuatro a partir d'aquest mes de gener. S'uneix a Diego Losada i Alba Lago, que també presentaran les edicions diàries, mentre que Roberto Arce i Marta Reyero seguiran el cap de setmana.

Captura de Diego Losada com a presentador d'En Boca de Todos a Cuatro
Diego Losada al seu comiat d''En Boca de Todos' | Mediaset

De moment són pocs els detalls que Mediaset ha anunciat sobre el retorn de Noticias Cuatro, tan sols que coincidirà amb la reestructuració d'Informativos Telecinco arran de la sortida de Pedro Piqueras. De fet, el grup encara no ha confirmat els presentadors, malgrat que Diego Losada també es va acomiadar d''En Boca de Todos' a principis de desembre. A més, Alba Lago també ha deixat de formar part d'Informativos Telecinco després de la reestructuració.