Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareix Sahika amb rostre seriós

Sahika enganya Yigit al capítol de 'Pecado Original' del divendres 9 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Mert tendeix un parany a Kerim i aquest s'acomiada de Yildiz.

'Pecado Original' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dijous 8 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Yildiz està tan furiosa amb Halit i amb Ender. Està disposada a fer qualsevol cosa per tal de recuperar el fill i fer-los pagar per tot el mal que li han fet. Per això, la jove Yilmaz serà capaç de pactar fins i tot amb el mateix diable.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest divendres 9 de febrer, Sahika ofereix a Yildiz la seva ajuda per recuperar la custòdia de Halitcan a canvi de la seva col·laboració. Tot i tots els problemes que han tingut, Yildiz accepta la proposta.

Halit amb cara de sorpresa a Pecat Original
Halit a 'Pecado Original' | Atresmedia

A més, Sahika enganya Yigit dient que la seva mare va passar la nit amb un altre home i que ha de venjar el seu pare. Yigit segueix els plans de la seva tia: perdona la seva mare per ficar-se a la mansió i ocasionar tensions. Ha d'irritar Halit, però ser un àngel a ulls d'Ender, cosa que també ajudarà en el pla amb Yildiz.

Per la seva banda, Mert tendeix un parany a Kerim i aquest acaba detingut per intentar obrir la caixa forta del despatx de Halit. Des de comissaria, Kerim truca a Yildiz per acomiadar-se.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Yildiz a Pecat Original d'Antena 3
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.