Captura del missatge de Ramón García a Anne Igartiburu a Cor de La 1

El missatge de Ramon García a Anne Igartiburu després de ser apartada de les Campanades

Ramón García sorprèn Anne Igartiburu amb un missatge bonic després de tornar a ser apartada de les Campanades.

Per segon any consecutiu, Anne Igartiburu no presentarà les Campanades de RTVE. L'any passat, la directiva de la Corporació va decidir apartar la mítica presentadora després de 17 anys al capdavant de la darrera nit de l'any. En aquesta ocasió, torna Ramón García a La 1, ara acompanyat d'Ana Mena i Jennifer Hermoso.

Aquest diumenge 31 de desembre, Anne Igartiburu ha treballat al seu últim 'Corazón' de l'any, on ha rebut missatges dels presentadors. "Estic molt contenta d'aquesta oportunitat, vull que sàpigues Anne que t'he estudiat moltíssim com la grandíssima professional que ets. Esperem que surti bé i ho gaudiu", deia Ana Mena.

Fotografia d'Ana Mena i Ramón García com a presentador de les Campanades de La 1
Ramon García i Ana Mena | RTVE

"Brava, fantàstica, un petó enorme, molta sort aquesta nit per a tu i per als tres. Ella és una de les grans protagonistes amb Ramón García i Jenni Hermoso. Ella s'estrena a les Campanades de RTVE i el seu secret més ben guardat és el vestit, que us diré jo que d'això en sé una miqueta", reaccionava Anne Igartiburu, abans de mostrar un esbós del vestit d'Ana Mena.

Just després, Anne Igartiburu rebia un emotiu missatge de Ramón García: "Estimada Anne, tu sempre em deies quan jo no estava amb tu a la Porta del Sol que jo era allà, al costat teu. Doncs aquest any em toca a mi portar-te al cor i que estiguis al costat meu, tu saps que sempre hi ets. Et desitjo un any meravellós el 2024 per a tu i tota la teva meravellosa família. Per un feliç 2024", deia el presentador d''El Grand Prix'.

Captura del missatge de Ramón García a Anne Igartiburu a Cor de La 1
Ramon García i Anne Igartiburu | RTVE

"Jo també brindo per tu estimat Ramon, que t'estimo moltíssim. Han estat molts anys junts, fins i tot recorda't estant embarassada. Moltes gràcies, que surti tot fenomen aquesta nit", era la resposta de la presentadora de 'Corazón'.

Minuts després, Anne Igartiburu s'acomiadava dels espectadors de 'Corazón': " Ens queden hores per dir adéu a un any que ens ha deixat grandíssimes notícies de la crònica social. Nosaltres seguirem oferint-vos el millor cor l'any 2024. Feliç any a tots de part de tot aquest equip, ens veiem aviat”.