Captura de Conchita Pérez, la poligrafista de Sálvame Deluxe

Conchita, la poligrafista de 'Sálvame', revela els abusos que va patir de la seva exparella

Conchita, la coneguda encarregada del polígraf del 'Deluxe', s'ha pronunciat per primer cop sobre els abusos que va rebre de la seva exparella.

Després del final del 'Deluxe' a Telecinco, Conchita Pérez ha reaparegut per explicar el calvari que va viure per culpa de la seva exparella. En una entrevista a COPE, la poligrafista ha parlat dels seus inicis com a poligrafista i dels problemes que ha tingut provocats per un altre poligrafista. Va ser la persona que el va iniciar al món del polígraf, ja que participava al programa 'En Antena' d'Antena 3.

"Vaig arribar a aquesta persona que era a Antena 3, em va oferir a fer un curs de poligrafista. Em va dir que era súper ràpid i intensiu. Ara, segueix dient que aquell curs no els ho vaig pagar, però tinc correus que demostren que això és mentida", ha explicat Conchita Pérez.

Jorge Javier amb Conchita al plató del Deluxe
Conchita Pérez amb Jorge Javier | Mediaset

A més, ha revelat que aquesta persona és un estafador: "Ni té estudis bàsics, ni és poligrafista, ni ha de fer cursos d'això. Com que això no val per a res, em vaig fer poligrafista a l'american polygraph association, que només poden ser gent que s'hagin preparat a escoles dictades per ells".

"Ell no ha deixat de difamar-me, cosa que passa que últimament s'ha desfermat. He anat a la Policia", ha assegurat la que fos poligrafista del 'Deluxe' de 'Sálvame'.

De fet, en entrevistes en el passat, Conchita Pérez ja n'havia parlat: "No em va dir mai que estava casat. El nostre temps va durar tres mesos i jo vaig aguantar tant de temps perquè li havia pagat un curs de poligrafista".

Captura de Conchita Pérez com la poligrafista del Deluxe
Conchita Pérez | Mediaset

"Després que m'estafés, vaig deixar de contestar les trucades telefòniques i va començar un maltractament psicològic, personal i professional, perquè es va dedicar a desprestigiar-me a les xarxes socials i a parlar malament de mi a tothom", afegia.

Recordem que Conchita Pérez no ha tornat a aparèixer a la televisió des del final del 'Deluxe', del qual guarda un bon record. Tot i això, en entrevistes ha revelat que mai va aconseguir fer amics: "Hi ha persones estupendes, però mai he fet colla amb els col·laboradors. Moltes vegades no tenia més contacte amb ells que l'estona del polígraf. Després, me n'anava cap a casa".