Primer pla de Cristina Pedroche com a presentadora de Password aquest dissabte 14 d'octubre a Antena 3

Antena 3 relega per sorpresa Cristina Pedroche després de punxar amb el seu 'Password'

Antena 3 castiga Cristina Pedroche i pren una inesperada decisió amb el seu programa després de les males audiències.

Males notícies per a Cristina Pedroche després de l'última decisió d'Antena 3 sobre 'Password'. La cadena va estrenar el retorn del concurs a l'estiu al prime time de divendres i no va aconseguir funcionar, però molt pitjors han estat els resultats dissabte. I és que 'Password' s'ha convertit en un dels grans fracassos de l'any a Antena 3, rondant el 7% de quota de pantalla .

Tot i aquestes dades d'audiència, Antena 3 manté la seva aposta per 'Password', per la qual cosa tot indica que es mantindrà en emissió fins a esgotar els programes gravats. Tot i això, aquest Nadal, el concurs es veurà relegat a la franja de late night, després d''El Peliculón'. Per tant, aquest dissabte 23 de desembre, 'Password ' arrencarà les seves emissions a les 00:15h, amb dues entregues amb Eduardo Navarrete, Melani Olivares, Cristina Castaño i Sergio Pazos com a protagonistes.

Una decisió que de moment es desconeix si es mantindrà durant temporada o si només és per al període nadalenc.

Cristina Pedroche somrient com a presentadora de Password a Antena 3
Cristina Pedroche | Atresmedia

En prime time, per tant, Antena 3 emetrà la exitosa pel·lícula "Padre no hay más que uno". En aquesta cinta, Javier és un home que creu saber-ho tot, però no mou un dit per ajudar la seva dona a cura de la casa i dels seus cinc fills. Tot i això, aquest pare de família ha d'enfrontar-se a la realitat quan la seva dona decideix anar-se'n de viatge i deixar-lo sol amb els seus fills. Aquesta serà una experiència que canviarà les vides de tothom per sempre.

Tot i aquesta garrotada, Cristina Pedroche acabarà bé el mes, com a l'exitosa presentadora de les Campanades d'Antena 3. Serà el seu desè any consecutiu i el vuitè a Antena 3 amb Alberto Chicote.

Posat de Cristina Pedroche com a presentadors de les Campanades d'Antena 3
Cristina Pedroche | Atresmedia

"Sembla que va ser ahir quan em van proposar donar les campanades el primer any i aquí estic una vegada més… 10 anys després segueixo sentint el mateix orgull, il·lusió i alegria que la primera vegada. És una cosa que no havia somiat mai, molt millor que un somni. Cada any em proposo que ha de ser el millor i estic segura que aquest any ho aconseguirem”, ha explicat la presentadora.