Posat de Mercedes Milá com a presentadora de No sé que em parles a La 1

Aquests són els convidats de l'últim 'No sé de qué me hablas' de Mercedes Milá a La 1

Mercedes Milá acomiada temporada amb Pedro Almodóvar i Asier Etxeandia, a 'No sé de qué me hablas' .

'No sé de qué me hablas' finalitza aquest dimecres 7 de febrer la seva temporada amb un programa molt cinèfil. El cineasta Pedro Almodóvar visita el plató per repassar la seva trajectòria i parlar dels seus projectes més recents, juntament amb Mercedes Milá i Inés Hernand. Asier Etxeandia, actor i cantant, és un altre dels convidats, que també comenta la seva vinculació amb el director.

Mercedes Milá va entrevistar Pedro Almodóvar en tres ocasions durant els anys 80. En aquest 'No sé de qué me hablas', repassen alguns d'aquells moments. Entre ells, el fragment d'un episodi pilot que mai no es va emetre del programa 'Jueves a Jueves', i que per primera vegada es pot veure a la televisió. Així com l'extracte d'un episodi d''Informe Semanal' en què Almodóvar xerra amb la seva mare, Francisca Caballero, sobre el cinema i les fonts d'inspiració.

Fotografia de Mercedes Milá amb Pedro Almodóvar a No sé de què em parles de La 1
Pedro Almodóvar a 'No sé de qué me hablas' | RTVE

A 'No sé de qué me hablas', també es veurà Almodóvar als 80 en una actuació amb Fabio Mcnamara. I com Inés Hernand dóna veu a un públic jove vinculat al món del cine.

Asier Etxeandia, un dels protagonistes de 'Dolor y Gloria', la pel·lícula número 21 de Pedro Almodóvar, és un altre dels protagonistes. En aquesta ocasió, el programa es tornarà a emetre després del futbol, al voltant de les 23h a La 1.

Posat de Mercedes Milá amb Pedro Almodóvar i Asier Etxeandia a No sé de què em parles de La 1
Pedro Almodóvar i Asier Etxeandia a 'No sé de qué me hablas' | RTVE

Què és 'No sé de qué me hablas'?

Recordem que 'No sé de qué me hablas' és un programa d'entrevistes desenfadat, imprevisible i amb una col·laboradora fixa: Inés Hernand. L'extens fitxer amb les entrevistes històriques de Mercedes Milá és el fil conductor del programa i el seu objectiu és doble. Pretén explicar a la gent jove com era el passat del nostre país i entendre com és el present mitjançant entrevistes i converses espontànies amb ells.

Cada episodi compta amb dos convidats. De vegades, persones que Mercedes Milá va entrevistar fa dècades, a més d'altres que la periodista entrevista per primera vegada. A més, compta amb un públic majoritàriament jove, participatiu i implicat en el tema amb què Mercedes Milá interactua.