Fotografia dels presentadors de Notícies Cuatro al nou plató: Alba Lago, Diego Losada, Mónica Sanz, Roberto Arce i Marta Reyero

Així és el nou plató de Noticias Cuatro: imatges, presentadors, novetats...

A partir del dilluns 29 de gener, Noticias Cuatro torna amb Alba Lago, Diego Losada i Mónica Sanz.

Mediaset culmina la seva aposta amb la informació amb l'estrena de Noticias Cuatro, una marca llegendària que torna per reforçar l'oferta informativa de la cadena. Francisco Moreno, director d'Informatius del grup, i Juan Pedro Valentín, director de Noticias Cuatro, han configurat un equip de presentadors format per Alba Lago, Diego Losada , Mónica Sanz, Roberto Arce i Marta Reyero.

D'aquesta manera, Noticias Cuatro tindran en el rigor, la pluralitat i la independència les principals senyes d'identitat a l'hora d'explicar els fets. Tot i això, ho faran d'una manera original, amb una mirada pròpia sobre l'actualitat i en un to diferent, més directe i proper. Amb un llenguatge clar i quotidià d'acord amb el perfil dels espectadors de la cadena: un públic jove i adult, urbà i divers.

Amb la idea de conservar l'enllaç establert amb els seus espectadors al llarg de la seva història, Noticias Cuatro mantindrà vigents la sintonia i la capçalera originals. Tot i això, la melodia està remasteritzada i els grafismes modernitzats i adaptats als temps actuals.

Fotografia dels presentadors del Desmarque: Manu Carreño, Ricardo Reyes i Joseba Larrañaga
Presentadors del Desmarque de Cuatro | Mediaset

La nova aposta de Noticias Cuatro arriba acompanyada per la reformulació de la informació esportiva, una altra emblemàtica senya d'identitat de la casa. S'incorpora de nou Manu Carreño, com a conductor d'una edició ampliada d'ElDesmarque Cuatro a les sobretaules de dilluns a divendres.

Com a colofó, Noticias Cuatro i ElDesmarque Cuatro es realitzaran en dos nous decorats que conviuran a partir del dilluns 29 de gener en un nou plató. Aquest incorpora alguns elements d'escenografia inèdits als espais informatius del nostre país.

Així és el nou plató, amb una pantalla vertical en forma de L

Fotografia del nou plató de Notícies Quatre
Nou plató de Noticias Cuatro | Mediaset

Gairebé 300 metres quadrats de plató allotgen els nous decorats de Noticias Cuatro i ElDesmarque Cuatro. Tot i que els espais per a informació i esports estan diferenciats, el conjunt està concebut com un tot per facilitar el moviment dels presentadors, la continuïtat de la imatge i la possible utilització integrada per a l'emissió d'especials en grans esdeveniments informatius.

D'aquesta manera tres grans pantalles horitzontals d'última generació envolten l'escenografia. El plató acull al centre una quarta pantalla en forma de 'L' que neix a terra i s'alça en vertical cap al sostre. Les imatges podran fluir cap amunt a mode de infinitat i continuar el moviment a través de les pantalles laterals.

El nou plató comptarà amb cinc càmeres: un cap calent i quatre càmeres d'última generació sobre pedestals robotitzats. Així com amb el programari d'Intel·ligència Artificial pioner a Espanya implementat a Informativos Telecinco. Mitjançant algorismes predictius identifica la posició del presentador i hi realitza un seguiment automàtic.