Muntatge de Noe com a primera expulsada de Maestros de la Costura amb Raquel Sánchez Silva

'Maestros de la Costura 6' expulsa entre llàgrimes la seva primera concursant

La incorporació d'una inesperada concursant sorpresa va endolcir el comiat de la primera expulsada de 'Maestros de la Costura 6'

Després de dos anys de pausa, 'Maestros de la Costura' va tornar ahir a la nit a les pantalles de La 1. Dotze nous aspirants van entrar al renovat taller del talent de moda: Almudena, Àngel, Carlota, Cristian, Erik, Iker, Júlia, Mario, Mima, Noe, Soraya i Yichan. A més, aquesta sisena edició va incorporar una gran novetat: un quart jutge que s'unirà al trio compost per Lorenzo Caprile, María Escoté i Palomo Spain.

'Maestros de la Costura 6' va arrencar amb una nova forquilla de concursants que van inundar un renovat taller de treball. Gairebé sense temps d'assentar-se, van rebre la notícia del quart jutge que valoraria els seus treballs i, gairebé sense poder-lo assimilar, es van veure duent a terme la primera prova de la nit. El convidat de cada prova ha de complir la funció de jurat especial.

Jurat de Maestros de la Costura 6
Jurat de la primera prova de 'Maestros de la Costura 6' | RTVE

Hi va ser la model i empresària Eugenia Silva la que es va unir a l'equip de jutges del programa. El desafiament va consistir a confeccionar una peça que cada aspirant sempre hagi volgut portar posada, cosa que representés cadascun. Tan bon punt els aspirants es van posar mans a l'obra, van arribar els típics problemes: manca de temps, teles errònies o manca de patrons , entre d'altres.

Hi va haver grans contrastos en aquesta prova inicial: uns concursants van oferir peces més que meritòries, mentre que altres no aconseguien ni la mediocritat. Finalment, Ángel va guanyar aquesta primera prova . Tot seguit, la prova per equips va retre homenatge a Picasso.

Una nova aspirant s'hi va incorporar durant la prova d'eliminació

L'equip verd va optar per una peça de roba que no va aconseguir ser el que pretenia per la falta de lideratge i una pèssima elecció de teixits. Mentrestant, el taronja va treballar de manera exemplar durant tota la prova i es va percebre al resultat final. Així, el jurat no va dubtar en enviar l'equip verd a l'eliminació .

Així, Carlota, Erik, Noe, Mima, Soraya i Yichan van enfrontar la prova final de què va sortir el primer expulsat de 'Maestros de la Costura 6'. A ells s'hi va unir Ana, una nova aspirant sorpresa de l'edició. L'últim encàrrec de la nit va consistir en la transformació d'una peça de festa en una altra de dia a dia i van comptar amb la companyia de La Terremoto de Alcorcón.

Tots els concursants van patir nervis durant la prova, encara que només alguns van aconseguir imposar-se. Finalment, Noe es va convertir en la primera expulsada de l'edició perquè no va presentar una peça, sinó un complement. La gaditana es va mostrar molt afectada: "Em fa pena, tinc molt a oferir encara", comentava entre llàgrimes.