Captura de Noemí Galera i Manu Guix en el repartiment de temes de la gala 2 d'OT 2023

Repartiment de temes de la Gala 11 i Semifinal d''OT 2023': Bad Gyal, Pablo López o JL

Repartiment de temes: descobreix les cançons que cantaran els concursants d''OT 2023' en directe a la Gala 11 i semifinal.

'OT 2023' ja està arribant a la recta final i només queden dues gales per conèixer el guanyador de l'edició. Un cop més, els concursants han viscut el repartiment de temes, ara el de la Gala 11, l'esperada semifinal, on els concursants han conegut quines cançons interpretaran. D'aquesta manera, com és habitual, Noemí Galera i Manu Guix són els encarregats de repartir les cançons als concursants.

Recordem que Ruslana, Lucas, Martin i Bea es juguen el pas a la final, mentre que Juanjo, Naira i Paul ja tenen el seu lloc assegurat.

 

  • GRUPAL: "Aire" (1980) de Pedro Marín
  • Paul: "Fiebre" (2016) de Bad Gyal
  • Ruslana: "Let Me Out" (2006) de Dover
  • Lucas: "Mariposa tecknicolor" (1994) de Fito Páez
  • Bea: "Bette Davis Eyes" (1981) de Kim Carnes
  • Martin: "Murder on the dancefloor" (2001) de Sophie Ellis-Bextor
  • Juanjo: "El Patio" (2017) de Pablo López
  • Naiara: "Let's Get Loud" (1999) de Jennifer López

D'aquesta manera, els concursants hauran de defensar aquest tema per intentar passar a la final de la nova edició d''OT 2023' . Els participants seran jutjats per Pablo Rouss, Cristina Regatero i Buika. A més, cada setmana hi haurà un quart jurat que representarà un gran artista d'Espanya o Llatinoamèrica, com Abraham Mateo a la Gala 9.

Recordem que Chenoa presenta cada dilluns les gales setmanals de 'OT 2023' de 90 minuts, que tenen un alt nivell de producció . S'emeten en directe a Prime Video i seran més dinàmiques, centrades en les actuacions musicals dels concursants ajustant-se a l'horari de màxima audiència. Per primera vegada, Noemí Galera i alguns dels professors de l'Acadèmia estaran al plató durant la gala, cosa que els permetrà interactuar amb la presentadora i els concursants.

Les votacions a Espanya i Llatinoamèrica es faran únicament a través de l'app, que està disponible de forma gratuïta . Com a novetat, els fans podran votar dues vegades el dia de la gala per salvar un concursant: hi haurà un vot addicional durant el directe d''OT 2023'. Pel que fa al vot del favorit, es manté com un de sol.