Fotografia de Jordi Évole durant la presentació de Lo de Évole de laSexta

'Lo de Évole' torna a laSexta amb C. Tangana, Ana Belén, Albert Pla o Zapatero

Aquest diumenge 21 de gener, laSexta estrena amb C. Tangana de protagonista la nova temporada de 'Lo de Évole'.

laSexta estrena aquest diumenge 21 de gener la cinquena temporada de 'Lo de Évole' amb l'entrevista més personal a C. Tangana, que es dividirà en dos programes. Rodat durant una setmana a la costa Amalfitana (Itàlia), 'Lo de Pucho' mostra el moment de transició en què es troba el fins ara cantant.

Es tracta de programa amb un format innovador, en què es combina el llargmetratge documental amb l'entrevista. S'ha apostat per estètica entre el videoclip i el cinema de Sorrentino amb l'objectiu de fer el retrat més personal d'un dels personatges més enigmàtics, inquiets i provocadors de l'escena artística espanyola com C. Tangana.

Despullant-se davant de la càmera, Pucho recorda detalls de la seva vida personal desconeguts fins ara. Episodis que han anat conformant la seva personalitat fins a convertir-lo en l'artista polifacètic i segur de si mateix que és avui, després de cremar vides constantment. Évole i Pucho repassen des del moment en la infància del cantant en què va decidir que seria escriptor fins als treballs precaris pels quals va passar abans de triomfar com a artista.

Fotografia de Jordi Évole amb C. Tangana en un vaixell al mar a l'estrena de temporada de Lo de Évole a laSexta
Jordi Évole amb C. Tangana | Atresmedia

I no eviten els episodis més polèmics de la seva carrera, sempre precedits per declaracions del cantant, ja sigui sobre la monarquia o sobre companys de professió. Entre passejades, sopars reposats o rebent un massatge en un balneari, presentador i entrevistat s'endinsen en temes com la diferència entre el personatge i la persona. També parlaran de la cerca de la transcendència, el fracàs, els diners, l'amor, les festes, les addiccions… i l'ego.

Els convidats de la temporada de 'Lo de Évole'

Una temporada més, cada entrega de 'Lo de Évole' serà un format nou i diferent, adaptant contingut i forma a la història que el protagonitza, sempre amb l'objectiu de sorprendre l'espectador. Després de C. Tangana, l'espai mostrarà la història de personatges tan diferents com els supervivents de l'accident aeri dels Andes. És una història que la pel·lícula 'La sociedad de la nieve' ha tornat a posar d'actualitat.

'Lo de Évole' també comptarà Ana Belén, artista amb més de cinc dècades a sobre dels escenaris. Així com Henar Álvarez, còmica i una de les millors podcasters d'aquest any segons la revista Forbes o Albert Pla, artista amb moltes facetes i sempre envoltat de polèmica. També amb l'expresident del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero.

Posat de Jordi Évole com a presentador de laSexta
Jordi Évole | Atresmedia

D'aquesta manera, 'Lo de Évole' torna després de tancar la quarta temporada com el programa més vist de laSexta l'any. Va superar el competidor directe en 2,7 punts. L'espai que condueix Jordi Évole va tancar la darrera temporada amb una mitjana de 1.227.000 espectadors (8,5%) i prop de 3,3 milions d'espectadors únics cada diumenge. Així mateix, el programa de laSexta és líder absolut a Target Comercial amb un 10,7% de quota i entre espectadors de 34-44 anys (11,8%) i 45-54 anys (10,6%)