Fotografia de Maxi Iglesias, Ruth Lorenzo, Beret i Mario Vaquerizo a Trobades amb Sabor de laSexta

laSexta emetrà el talent show cerveser 'Encuentros con Sabor'

laSexta estrenarà, de la mà de Mahou, un nou talent show cerveser en què es combina la passió per la cervesa i la cuina amateur

laSexta estrenarà properament, de la mà de Mahou, 'Encuentros con Sabor'. Es tracta d'un nou talent xou cerveser, en què es combinarà la passió per la cervesa i la cuina amateur. Una nova aposta que comptarà amb cinc episodis, quatre liderats per un celebrity diferent a cada entrega i una Gran Final amb tots.

L'actor Maxi Iglesias, el cantant Beret, la cantant i presentadora Ruth Lorenzo i el músic i col·laborador de televisió Mario Vaquerizo són els quatre artistes que hi participen. Tindran la missió de desafiar quatre grups d'amics a cuinar un plat tradicional que potenciï a la perfecció el sabor d'una cervesa diferent. 'Encuentros con Sabor' estarà també disponible a atresplayer ia la web de Mahou.

A cada entrega, els concursants competeixen amb elaboracions pròpies, creades per cadascun i que tenen un mateix objectiu. Han d'aconseguir el plat que millor potenciï el sabor de la cervesa. El que millor ho faci a cadascun dels primers quatre programes es converteix en guanyador d'aquesta entrega i passa a la gran final.

El cinquè i darrer episodi es reuneixen els guanyadors de cada grup per celebrar la gran final de la temporada. Serà el moment en què concursants i celebrities cuinaran plegats el plat més espectador del programa, amb l'elaboració més complexa vista fins ara. A més, Carlos Rodríguez, mestre cerveser i Jorge Breton de Basque Culinary Centre, seguiran les gestes dels concursants dinamitzant així la competició.

Els participants que hagin arribat fins aquí es portaran a casa una aixeta de Mahou i, la persona que s'alci amb la victòria i es converteixi en guanyador de 'Encuentros con Sabor'. Aquest gaudirà d´un tiquet únic per acudir a 20 esdeveniments i exclusius de Mahou.

'Encuentros con Sabor' està produït per Atresmedia Televisió en col·laboració amb Mahou i Shine Iberia. Els enregistraments es duran a terme en enclavaments característics de Madrid com els Cinemes Callao, The Music Station, l'Estadi Alfredo di Stefano i la pròpia Fàbrica de Mahou. Espais que evoquen les passions dels concursants: aficionats i amants del cinema, del futbol, de la música i de l'autèntica cervesa.