Captura de Joaquín Prat mirant a càmera a Vamos a ver aquest dilluns 22 de gener

L'atac de Joaquín Prat a 'De Viernes' i a la direcció de Telecinco

Joaquín Prat no ha dubtat a parar el seu programa per llançar un atac a la direcció de 'De Viernes'.

Mar Flores s'ha tornat a convertir en una de les protagonistes del món del cor després de l'entrevista del seu fill a 'De Viernes'. Carlo Constanzia fill va responsabilitzar els seus pares de la seva dificultosa infantesa i adolescència. Després d'aquestes declaracions, el pare s'ha pronunciat amb amenaces cap a Mar Flores, que actualment participa com a concursant a 'El Desafío'.

Unes amenaces que han arribat a través de Makoke, que s'ha convertit en el portaveu. La col·laboradora de 'Fiesta' ha revelat que Carlo Constanzia pare compta amb material gràfic i documental que podria deixar molt malparada Mar Flores. Makoke ho ha comptat tot amb l'autorització de l'italià.

Captura de Carlo Costanzia com a protagonista de De Divendres
Carlo Costanzia | Mediaset

A més, aquest dilluns 22 de gener, 'Vamos a ver' ha revelat que podria ser que aquesta setmana Carlo Constanzia pare se sent en directe a 'De Viernes'. D'aquesta manera, podria complir les seves amenaces en ple directe al programa de Santi Acosta i Beatriz Archidona. És per això que Joaquín Prat no ha pogut callar i ha enviat un missatge mirant càmera directe a la direcció de Telecinco.

"De veritat ho dic, nosaltres en aquesta cadena hem estat redefinint la nostra aproximació a determinats temes. Ho dic per si Carlo Constanzia té pensat venir aquí i seure divendres a 'De Viernes'. Que tinguin una miqueta de cura perquè nosaltres més cura no podem tenir en aquest programa”, ha explicat Joaquín Prat .

"Hi ha qüestions, i ho diré jo que sóc el presentador d'aquest programa, en què no es pot treure l'hemeroteca per sentència judicial. Ho dic per als curts que segueixen entossudits a treure-la. A veure si ja n'assabentem d'una punyetera vegada", afegia Joaquín Prat en to molt seriós a 'Vamos a ver'.

Captura de Joaquín Prat mirant a càmera a Vamos a ver
Joaquín Prat a 'Vamos a ver' | Mediaset

Recordem que 'De Viernes' està aconseguint enganxar l'audiència de Telecinco. La darrera setmana, el programa va signar un 12,5% de share i 1.155.000 seguidors, superant els 4,7 milions d'espectadors únics durant tota l'emissió. Tot i això, va estar per sota d''El Desafío', que va liderar la nit des d'Antena 3 amb un 14,6% de quota i 1.611.000 televidents.