Captura d'Asiye plorant al telèfon a Germans

Tensió i dolor al capítol 'Hermanos' del dimarts 23 de gener

Al nou capítol de 'Hermanos', Oğulcan i Aybike segueixen greument ferits.

Antena 3 emet aquest dimarts 23 de gener un nou capítol de ' Hermanos ', a les 23:00h , després d'una nova entrega de 'El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible per avançat per als usuaris premium d'atresplayer.

Encara que els Eren i els seus amics pensaven que l'infern havia acabat després que Asiye i Doruk fossin rescatats del seu segrest, el pitjor encara havia de venir. Zehra va entregar els diners que s'havien emportat a la policia i els mafiosos es van emprenyar tant que van atemptar contra la vida de tots.

Al capítol de 'Hermanos' aquest dimarts 23 de gener a Antena 3,  Oğulcan i Aybike segueixen greument ferits. Els seus pares estan molt impacients i angoixats esperant notícies dels metges.

Tolga somrient a Germans d'Antena 3
Tolga a 'Hermanos' | Atresmedia

D'altra banda, Tolga segueix en cures intensives, però finalment aconsegueix despertar-se. Es queda en xoc en saber que Zehra ha mort i només pensa a fer-se càrrec de Bahar. Però, Nebahat i Akif proposen adoptar-la ells perquè tingui una llar.

A més, Oğulcan també es recupera, però Aybike està cada cop pitjor i la intenten reanimar sense èxit. Tots viuen moments de molta tensió i dolor.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Akif al capítol de Germans del dimarts 22 d'agost
Akif a 'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió . Dilluns 8 de gener la telenovel·la turca va ser líder de la seva franja amb un 13,1% i 1.229.000 televidents. Mentrestant, dimarts 9 va perdre el lideratge davant 'La Isla de las Tentaciones' en baixar a un 12,6% amb 1.198.000 fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.