Nacho Abad i David Aleman al plató de 'Codi 10', tots dos amb rostre seriós

'Código 10' aborda les màfies nigerianes i les 'estafes del amor'

'Código 10' oferirà la primera part de la història de Joaquín Ferrándiz, un dels majors assassins en sèrie del nostre país.

Cuatro emet aquest dimarts 23 de gener una nova entrega en directe de 'Código 10', presentat per David Aleman i Nacho Abad. Després de lliurar-se a les autoritats l'autor confés del triple crim de Morata de Tajuña, el programa analitza el perfil de l'assassí.

Així com, aprofundeix amb experts i testimonis al modus operandi de les màfies nigerianes que practiquen les anomenades “estafes de l'amor”. Les ja molt comunament executades, 'estafes de l'amor' poden portar les víctimes a situacions límit o fins i tot a la mort.

Nacho Abad i David Aleman al plató de 'Codi 10', tots dos amb rostre seriós
Cada dimarts a Cuatro, 'Código 10' | Mediaset

A més, 'Código 10' aportarà noves dades sobre el cas dels dos militars morts durant unes maniobres a Cerro Muriano el 21 de desembre passat.

El true crime de la setmana oferirà la primera part de la història de Joaquín Ferrándiz. Un dels assassins més grans en sèrie del nostre país, que fa uns mesos va concloure la seva condemna i va sortir de la presó.

Especial de Codi 10 amb Nacho Abad i David Aleman a Telecinco
'Código 10' a Cuatro | Mediaset

Recordem que 'Código 10' ha millorat considerablement les audiències des de la seva estrena. Va arribar a l'abril com un programa gens competitiu ia l'estiu va aconseguir millorar-ne els resultats, que s'han mantingut durant temporada. El mes d'octubre passat, 'Código 10' va estar per sobre del seu competidor a la franja en mediar un bon 6,5% de quota de pantalla i 416.000 espectadors.

Cal destacar que 'Código 10', de la mà de David Aleman i Nacho Abad, aborda cada setmana a Cuatro diversos casos actuals i històrics. Desgrana totes les claus amb exclusives, noves evidències, testimonis inèdits de persones que no han trencat el seu silenci fins ara. Així com la rigorosa anàlisi d'un nodrit elenc d'experts i col·laboradors com José Miguel Gaona, Carlos Segarra, Bárbara Royo i Ana Villarrubia.