Ana Pastor mirant a càmera i somrient com a presentadora de L'Objectiu de laSexta

laSexta modifica la seva programació: anuncia un especial d''El Objetivo' amb Rafa Nadal

Ana Pastor entrevista el tennista mallorquí en una nova entrega especial de El Objetivo' a laSexta.

Aquest dimecres, 14 de febrer, al prime time de LaSexta, 'El Objetivo' torna amb una edició especial. Ana Pastor conversarà amb Rafa Nadal a la primera entrevista que el tennista ofereix després d'anunciar la tornada a les pistes. Per tant, laSexta retira per una setmana 'Generación TOP', el concurs que presenta la periodista.

El guanyador de 22 Grand Slams respondrà totes les preguntes en aquesta edició especial d''El Objetivo' després de patir una lesió a Brisbane, Austràlia, a quarts de final, que el va tornar a deixar fora dels tornejos. Quins objectius es marca per a aquesta temporada? Serà el seu darrer any com a tennista professional? Aquests i molts altres assumptes seran analitzats durant l'entrevista a El Objetivo' de laSexta.

Rafa Nadal concentrat jugant un partit de Tennis
Rafa Nadal | Europa Press

Aquesta edició especial d''El Objetivo' es pot seguir també a través d'atresplayer i, fora d'Espanya, a Antena 3 Internacional ia la versió internacional de la plataforma.

Amb aquest especial, El Objetivo' torna tres mesos després del seu últim especial, sobre la Investidura de Pedro Sánchez el 15 de novembre passat. Des de començament de temporada, l'espai d'Ana Pastor ha emès quatre especials, que s'han mogut al voltant d'un bon 6% de quota de pantalla. De fet, aquest últim sobre la investidura va marcar màxim de share amb un 6,8% juntament amb 619.000 espectadors.

Pel que fa a 'Generación TOP', encara té tres programes per emetre. Tot i que el concurs va arribar amb bons resultats, vorejant el 7% de quota juntament amb 776.000 espectadors en la seva segona entrega, a poc a poc ha anat caient. Actualment es mou al voltant del 4% de share, marcant un breu 3,7% i 476.000 a la seva quarta entrega.

Posat d'Ana Pastor com a presentadora de Generació TOP a laSexta
'Generación TOP' | Atresmedia

A cada programa hi participen famosos de tres generacions diferents que s'enfronten a diverses proves sobre televisió, política, música, cinema i xarxes socials. Per aconseguir el reconeixement com a millor generació, els concursants han de demostrar qui en sap més superant les proves sobre coneixements generals que els plantegi Ana Pastor. Els guanyadors aconseguiran un premi en metàl·lic que donaran íntegre a una organització benèfica.