Finalistes d''OT 2023'

Vota: Qui vols que sigui el guanyador o guanyadora d'OT 2023'?

Naiara, Juanjo, Paul Thin, Martin, Lucas i Ruslana, finalistes d'OT 2023': vota a la nostra enquesta qui és el teu favorit per guanyar

'OT 2023' ja té els seus finalistes després de la Gala 11. Prime Video ha emès una nova gala del talent show presentat per Chenoa, en què els concursants s'han tornat a pujar a l'escenari per mostrar la seva millor actuació. Una nit que ha deixat Naiara, Juanjo, Paul Thin, Ruslana, Martin i Lucas  com a finalistes d''OT 2023'.

Recordem que les votacions a Espanya i Llatinoamèrica es fan únicament a través de l'app, que està disponible de forma gratuïta. Com a novetat, els fans poden votar dues vegades el dia de la gala: hi haurà un vot addicional durant el directe de 'OT 2023'.

*Pots votar una vegada al dia

Abans de l'expulsió, els concursants ''OT 2023' han conegut qui és el favorit de la setmana, que ha estat votat pel públic. Naiara ha estat la més votada amb un 37,5% contra Juanjo i Paul Thin.

El jurat ha escollit al Martin i el professorat al Lucas com a finalistes definitius. En aquest cas, Ruslana ha estat salvada pel públic que l'ha convertit en la sisena i darrera finalista.

D'aquesta manera, Naiara, Juanjo, Paul Thin, Ruslana, Martin i Lucas són els finalistes d'OT 2023'. La setmana que ve coneixerem qui és el guanyador o guanyadora d''OT 2023'.