Fotografia de Maxi Iglesias, Ruth Lorenzo, Beret i Mario Vaquerizo a Trobades amb Sabor de laSexta

laSexta posa data d'estrena al seu talent xou culinari: 'Encuentros con sabor'

laSexta estrena el talent xou culinari 'Encuentros con sabor' amb Maxi Iglesias, Ruth Lorenzo, Beret i Mario Vaquerizo.

laSexta estrena el proper dilluns 19 de febrer, després 'El Taquillazo', 'Encuentros con Sabor', el seu nou talent xou cerveser de la mà de Mahou. Una nova aposta que compta amb cinc episodis, quatre liderats per un celebrity diferent a cada entrega i una Gran Final amb tots.

L'actor Maxi Iglesias és l'encarregat d'agafar el lideratge de les cuines del programa a la primera entrega. Ho farà assumint un nou rol per a ell: ser presentador i jutge. L'intèrpret reptarà els concursants a submergir-se al món culinari per complir una missió: cuinar un plat tradicional que potenciï a la perfecció el sabor d'una cervesa diferent. El format estarà també disponible a atresplayer i a la web de Mahou.

El cantant Beret, la cantant i presentadora Ruth Lorenzo i el músic i col·laborador de televisió Mario Vaquerizo són els altres tres artistes que capitanejaran la resta de lliuraments d'aquest programa produït per Mahou i Shine Iberia.

Fotografia de Maxi Iglesias, Ruth Lorenzo, Beret i Mario Vaquerizo a Trobades amb Sabor de laSexta
'Encuentros con sabor' | Atresmedia

Un espai que es durà a terme a alguns dels enclavaments de Madrid com els Cinemes Callao, The Music Station, l'Estadi Alfredo di Stefano o la Fàbrica de Mahou. Llocs que evoquen les passions de cadascun dels talents i de la resta de concursants de 'Encuentros con sabor', aficionats i amants del cinema, del futbol, de la música i de l'autèntica cervesa.

A cada entrega, els concursants competeixen amb elaboracions pròpies, creades per cadascun i que tenen un mateix objectiu. Han d'aconseguir el plat que millor potenciï el sabor de la cervesa. El que millor ho faci a cadascun dels primers quatre programes es converteix en guanyador d'aquesta entrega i passa a la gran final.

El cinquè i darrer episodi es reuneixen els guanyadors de cada grup per celebrar la gran final de la temporada. Serà el moment en què concursants i celebrities cuinaran plegats el plat més espectador del programa, amb l'elaboració més complexa vista fins ara. A més, Carlos Rodríguez, mestre cerveser i Jorge Breton de Basque Culinary Centre, seguiran les gestes dels concursants dinamitzant així la competició.