Captura de Jordi Cruz durant la promo de MasterChef 12 a La 1

La 1 arrenca per sorpresa la promo de 'MasterChef 12': llança les primeres imatges

El retorn de 'MasterChef' està a tocar i La 1 ja ha arrencat per sorpresa la seva promoció.

El retorn de 'MasterChef' amb la seva temporada 12 és a tocar. La 1 no deixarà descansar gaire més el talent xou de rebosteria i ja ha arrencat la promoció de la seva versió d'adults. Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera estan esperant els nous aspirants de les cuines, després d'haver rebut ja aquesta temporada els celebrities i júniors.

D'aquesta manera, la promo mostra unes primeres imatges del mític primer programa de càsting, on els jutges escullen els aspirants oficials de 'MasterChef'. En aquesta ocasió, 'MasterChef' es tornarà a emetre en tan sols una nit a la setmana, en comptes de dues, com en l'anterior temporada. Per tant, no hi haurà 30 aspirants, com n'hi va haver a l'onzena edició.

[tweet]1762423600307462275[/tweet]

Per tant, 'MasterChef' buscarà un nou guanyador que se sumi a la llista formada per Juan Manuel Sánchez, Vicky Pulgarín, Carlos Maldonado, Virgínia Naranjo, Jorge Brazález, Marta Verona, Aleix Puig, Ana Iglesias, Arnau París, María Lo Gómez i Eneko Fernández.

Recordem que Eneko es va convertir en el guanyador després d'enfrontar-se a Àlex al duel final. Eneko va aconseguir el títol de 'MasterChef' davant una mitjana de 1.771.000 espectadors, un 20,4% de quota de pantalla i gairebé 4,7 milions de persones van veure en algun moment la gran final. Va liderar la franja d'emissió i va aconseguir el minut més vist a les 23.29 hores, amb 2.402.000 persones i un 20,5% de quota.

L'onzena temporada de 'MasterChef' va tenir una audiència mitjana lineal de 1.350.000 espectadors i un 13,2% de quota, que puja a 1.752.000 i 15,7% en sumar l'audiència en diferit. El talent show va ser el programa de La 1 més consumit en diferit al maig de totes les cadenes amb 440.000 espectadors.

Captura de Pepe Rodríguez amb un cuiner a la promo de MasterChef 12 a La 1
Pepe a la promo de 'MasterChef' | RTVE

Actualment La 1 compta en emissió amb 'Bake Off' els dilluns, 'Maestros de la Costura' els dimarts i 'El millor de la història' els divendres. A més, la cadena també té pendent d'estrena 'Baila como puedas', el talent xou presentat per Anne Igartiburu. Així com multitud de sèries, amb la tercera temporada de 'HIT' al capdavant.