Fotografia de la pel·lícula A tot tren de Santiago Segura

Antena 3 posa data a '¡A todo tren! Destino Asturias', la comèdia de Santiago Segura

"¡A todo tren! Destino Asturias", que ara arriba a Antena 3, ha estat una de les produccions més reeixides dels últims anys.

Antena 3 estrena aquest dijous 4 de gener en prime time “¡A todo tren! Destino Asturias”, la comèdia familiar dirigida i protagonitzada per Santiago Segura. Una producció que va conquistar el públic cinèfil i es va alçar com la pel·lícula espanyola més vista de l'any 2021 a les sales.

Aquesta pel·lícula, produïda per Atresmedia Cine, està coprotagonitzada pel còmic i actor, Leo Harlem. Al costat de Santiago Segura, interpreten respectivament un avi i un pare encarregats de portar el seu fill i els seus amics al campament. Quan el tren arrenca sense ells i amb els nens sols a dins començarà una absurda persecució per part del pare i de l'avi per arribar al tren. I un esbojarrat viatge per part dels nens on faran totes les entremaliadures que no gosaven fer davant dels grans.

Completen el repartiment els nens Luna Fulgencio, Sirena Segura, Alan Miranda, Eneko Otero, Javier García i Verónica López. Tots juntament amb Diego García-Arroba 'El Cejas', Florentino Fernández 'Flo', Joaquín Reyes, David Guapo, Paz Vega, Itziar Castro i Marta González de Vega.

Fotografia de la pel·lícula A tot tren de Santiago Segura
"¡A todo tren! Destino Asturias" | Atresmedia

"¡A todo tren! Destino Asturias" és una producció de Bowfinger International Pictures, Atresmedia Cinema en col·laboració amb BONIA ESTUDIS, TOTS AL TREN LA PEL·LÍCULA AIE I THE GLOW. Compte amb la col·laboració d'Atresmedia i Movistar+. Warner Bros. Pictures Espanya ha estat l'encarregada de distribuir la pel·lícula en sales espanyoles.

Així és la trama de "¡A todo tren! Destino Asturias"

Ricardo és un pare molt responsable que decideix portar el seu fill a un campament a Astúries. Diversos pares decideixen que sigui ell l'encarregat de portar un total de 6 nens fins a Astúries. Amb el que ningú no comptava era que Felip, avi de dos dels nens, s'unís al viatge.

Extravagant i una mica irresponsable... Què pot sortir malament en companyia de Felip? Res i tot. Quan el tren arrenca sense ells i amb els nens sols a dins, començarà una boja persecució liderada per un pare i un avi, dues generacions que han de bregar amb els seus propis problemes. I un esbojarrat viatge per part dels nens, on faran totes les entremaliadures que no gosaven fer davant dels grans.