Sandra Barneda al seu comiat d'Així és la vida aquest divendres 6 d'octubre a Telecinco

Sandra Barneda es confessa per primera vegada sobre la pressió de substituir 'Sálvame'

Sandra Barneda trenca el seu silenci i parla per primera vegada del que va suposar per a ella substituir 'Sálvame'.

Sandra Barneda és a punt de tancar un dels seus anys més moguts a nivell professional. La catalana va tenir la complicada tasca de substituir Jorge Javier i el seu 'Sálvame' amb 'Así es la vida' a les tardes de Telecinco. Sis mesos després d'enfrontar-se a aquesta àrdua tasca, Sandra Barneda ha confessat el que ha sentit al llarg d'aquest temps.

Per primera vegada, parlo de com m'he sentit aquest any. Any difícil, però amb molt d'aprenentatge”, ha començat el repàs del 2023 que ha fet al seu TikTok. "Ha estat un any de reprendre el vol. Venia d'uns anys fotuts, de recaigudes, de no trobar-me a mi mateixa. Sento que inauguro una nova etapa de la meva vida", afegia la periodista.

Sandra Barneda com a presentadora de L'Illa de les Temptacions a Telecinco
Sandra Barneda a 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

"No m'ha faltat la feina, he estat bé de salut, i l'amor m'ha acompanyat", ha explicat Sandra Barneda. I és que, aquest 2023, ha estat al capdavant de 'La Isla de las Tentaciones' i el seu debat, així com el debat de 'Malson al Paradís'. I de dos complicats projectes: 'Así es la vida' i, sense èxit, de 'La Última Noche', substituts de 'Sálvame' i 'Deluxe'.

“M'ha donat sorpreses dures. Algunes vegades he estat en croades que no eren meves, i enmig d'aquella croada he hagut de defensar-me i defensar el que estava fent. Crítiques injustes, però que m'han ensenyat molt”, ha afegit, fent referència previsiblement a les crítiques per substituir 'Sálvame'. "A mi m'expliques que viuré un moment tan clau i ser-hi al mig del triangle de les Bermudes, no m'ho esperava", ha afegit.

César Muñoz i Sandra Barneda mirant a càmera a Així és la vida
Sandra Barneda amb César Muñoz a 'Así es la vida' | Mediaset

A més, ha explicat que va estar a punt de llençar la tovallola: “En algun moment vaig pensar que no podria amb la pressió. I en algun moment vaig pensar: 'Ho deixo. No estic gaudint, no em trobo bé'”.

"Crec que he sortit reforçada i que ha estat tan heavy l'experiència que ha estat el gran aprenentatge de: 'Deixa anar! No saps què passarà, no depèn de tu. I des d'aquí relaxa i gaudeix, tia, no et des tanta canya”, conclou Sandra Barneda el seu repàs de l'any.