Tita Cervera, la baronessa Thyssen, a la presentació de la seva docusèrie a Netflix

Netflix anuncia una docusèrie de la baronessa Thyssen dels creadors de 'Soy Georgina'

Tita Cervera, la baronessa Thyssen, tindrà la seva pròpia sèrie documental a Netflix amb els creadors de 'Soy Georgina'.

Netflix ha presentat en un esdeveniment a Madrid les seves estrenes del 2024, incloent sèries, pel·lícules, documentals i realities. Entre les novetats, la plataforma ha anunciat una sèrie documental protagonitzada per la baronessa Thyssen. Carmen Cervera ha acudit a l'esdeveniment per anunciar el seu nou projecte a Netflix de la mà de Komodo Studio, creadors de 'Soy Georgina'.

D'aquesta manera, la baronessa serà la protagonista d'una sèrie documental en què narrarà de primera mà la història i el present. Desvelarà moltes qüestions que fa anys que el públic es pregunta. Sobre el projecte, la baronessa Thyssen ha explicat que: “és el moment d'explicar la meva vida des del principi. Estic molt contenta i il·lusionada que Netflix hagi pensat en mi”.

MUY PRONTO EN NETFLIX 2024 | Títulos que llegarán próximamente | Netflix España

Aquest projecte s'uneix als anunciats a l'esdeveniment de Netflix, com "La meva estimada senyoreta", una adaptació produïda pels Javis de la pel·lícula homònima que el 1972 va dirigir Jaime de Arimañán. Aquest va signar el guió amb José Luis Borau i va ser protagonitzada per José Luis López Vázquez. La pel·lícula va estar nominada a l'Oscar® a Millor pel·lícula estrangera el 1973.

Els Javis han comentat que "La meva estimada senyoreta" "és una adaptació . Els temps han canviat, i creiem que és un bon moment per revisitar aquesta història, una història d'identitat de gènere i d'amor meravellosa i mainstream . El repte creatiu és fins i tot on es pot actualitzar sense perdre l'essència".

A més, a l'esdeveniment s'han presentat els següents títols ja anunciats que arribaran el 2024, com la segona temporada de 'Machos Alfa' o l'esperada 'El caso Asunta', que es veurà a la primavera. També 'Ni una más', 'Clanes', la temporada final d''Élite', 'Respira', '1992', 'Cien años de solitud', 'L'última noche a Tremor', la segona de 'La chica de la nieve' o 'Asalto en el Banco Central'.

Així com "A través de tu mirada" "Pared con pared", "El hueco 2",'(P)Ícar: El pequeño Nicolás', la tercera temporada de 'Soy Georgina', 'UniverXO Dabiz', 'El slam de Netflix', 'LaLiga 24', 'Manual para señoritas', 'Animal salvaje' o 'El jardinero'.