Captura de Julián Contreras com a convidat de De Divendres a Telecinco

Julián Contreras dóna la cara a 'De Viernes' després de ser desnonat

Julián Contreras torna a 'De Viernes' per enfrontar-se a tots els rumors sobre els seus impagaments i el seu suposat desnonament.

Telecinco emet aquest divendres 9 de febrer una nova entrega de 'De Viernes', presentada per Beatriz Archidona i Santi Acosta. El program comptarà amb un demolidor 'Scoop' de Yurena, que revelarà episodis fins ara desconeguts de la seva vida, les ombres del seu aclaparador l'èxit o la mort de la seva mare. Així com la seva veritable relació amb Leonardo Dantés, Paco Porras, Tony Genil, Loli Álvarez i Arlequín, mentre aquests quatre últims estaran a plató per contestar el testimoni de la cantant.

Aquesta entrevista coincideix amb l'anunci de Netflix sobre una sèrie de vida de Yurena, produïda pels Javis. Serà un relat màgic on hi caben conspiracions esotèriques, nits eternes, maons quàntics, supervillans multicolors i una improbabilitat feta estrella. De fet, l'actriu Ingrid García-Jonsson interpretarà Tamara, coneguda ara com a Yurena.

Captura de Yurena com a convidada del Deluxe a Telecinco
Yurena | Mediaset

Per segona vegada, Julián Contreras visitarà el plató de 'De Divendres' aquest 9 de febrer. Farà front a les acusacions d'impagament per part de la seva excassera, un deute que hauria suposat el desnonament de casa seva. També respondrà a les crítiques suscitades després del pas pel programa i se sincerarà sobre l'estat de salut del seu pare, després d'anys desaparegut de l'escena pública.

A més, 'De Viernes' també comptarà amb una entrevista a Àgatha Ruiz de la Prada. Després de la seva breu participació a 'Bailando con las estrellas', farà front a les crítiques de la seva antiga amiga Carmen Lomana. Respondrà també a les acusacions de gordofòbia suscitades després d'una entrevista.

Finalment, 'De Viernes' també comptarà amb l'actuació de Jorge González, en ple debat per l'elecció del tema que representarà Espanya a Eurovisió. El considerat per a molts com el favorit interpretarà el seu tema Caliente i relatarà com ha viscut el seu pas pel concurs.

Captura de Beatriz Archidona i Santi Acosta a l'estrena de De Divendres a Telecinco
Beatriz Archidona i Santi Acosta | Mediaset

De fet, aquest mateix divendres 2 de febrer, 'De Viernes' aconseguia mínim en espectadors amb 893.000 amb un 10,5%, un dels seus resultats més baixos en quota de pantalla també. Queda lluny el 16,3% de share i 1.403.000 televidents que el van fer líder al desembre. Ara, 'El Desafío' lidera divendres a la nit amb comoditat des d'Antena 3.