Fotografia de Vicco a Acoustic Home de HBO Max

HBO Max grava la tercera temporada d''Acoustic Home': aquests són els convidats

'Acoustic Home' ja ha culminat el rodatge de la seva tercera temporada, amb deu nous artistes com a convidats.

'Acoustic Home' conclou el rodatge de la tercera temporada amb deu nous episodis rodats de manera íntegra a Biscaia. La seva emissió està prevista el 2024 a HBO Max per a Espanya i Portugal, i per a EITB a la seva plataforma de streaming PRIMERAN. El rodatge ha durat gairebé tres mesos on han passat els 10 artistes protagonistes d'aquesta temporada.

Miguel Poveda, Alex Ubago, Nininho Vaz Maia, Nena Pastori o Maikel Delacalle són els noms d'alguns dels artistes que estaran a la tercera temporada d''Acoustic Home'. També formen part Vicco, Coque Malla, Alizzz o Richie Campbell, considerat una de les veus més importants i internacionals de la música a Portugal.

Cada episodi tindrà una durada de 50 minuts, on s'impregnarà el format amb una visió més cinematogràfica, convertint cada capítol en una vivència sensorial de la mà de l'artista protagonista. A més, apropa l'espectador a viure una experiència immersiva des del punt de vista de les seves cançons interpretades en directe.

Fotografia de Miguel Poveda com a convidat d'Acoustic Home a HBO Max
Miguel Poveda a 'Acoustic Home' | HBO Max

Entre les novetats d'aquesta temporada, l'artista serà qui guiï el seu propi episodi. Interpretarà els grans èxits i narrarà les etapes més importants de la seva trajectòria professional. Estarà acompanyat per una càmera que estarà en els moments més íntims abans, durant i després del concert.

Biscaia ha estat la província escollida com a lloc de rodatge per a aquesta nova entrega, on promet sorprendre l'espectador amb la seva impressionant posada en escena. L´Església d´Atxuri, el Pont d´Euskalduna o el Frontó de Bilbao seran algunes de les localitzacions d´aquesta temporada.

Fotografia de Coque Maya gravant Acoustic Home de HBO Max
Coc Malla a 'Acoustic Home' | HBO Max

A l'equip de talents s'hi incorpora a la direcció i guió Alexis Morante, reconegut i premiat director de cinema, publicitat i videoclips. Ha dirigit projectes com 'Bisbal, el documental' (2023), 'Sanz: El que vaig ser és el que sóc' (2018) o 'Camarón: flamenco y revolució' (2018), sent guanyador d'un Grammy Llatí i nominat tres vegades als Premis Goya. A més, comptarà amb la codirecció de Daniel Strömbeck , prestigiós realitzador vinculat a la música.

Carlos H. Vázquez, prestigiós periodista i guionista, amb més de divuit anys de carrera professional, s'encarregarà d'entrevistar els artistes espanyols. Per la seva banda, Ana Ventura , reconeguda periodista musical portuguesa i presentadora d''Acoustic Home' les dues temporades anteriors, entrevistarà els artistes de Portugal. El format és una producció original de Sony Music Premium Content Iberia i produïda per Kalicon Media.