Çagatay de 'Pecado Original'

La decepció de Yildiz al capítol de 'Pecado Original' del dijous 22 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Sahika, Ender i Yildiz reben el mateix missatge alhora

'Pecado Original'continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dijous 22 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que ' Pecado Original ' també està disponible per avançat en atresplayer .

Asuman ha anat a visitar Hassan Ali per agrair-li com s'ha portat bé amb Yildiz. Li ha deixat clar que els ha caigut bé a ella ia la seva filla. A més, sembla que la mare de la jove Yilmaz està molt interessada a l'empresari.

D'aquesta manera, al capítol de 'Pecado Original' aquest dijous 22 de febrer, Çagatay confessa a Yildiz que no és un home clàssic i mai no ha pensat en el matrimoni. Yildiz es queda decebuda en escoltar les paraules.

D'altra banda, el millor amic de Çagatay es creua amb Yildiz i vol conquerir-la.

Captura de 'Pecado Original' amb Sahika amb un vestit vermell i Yildiz amb una samarreta blanca i jaqueta rosa donant-se la mà
Yildiz i Sahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

A més, Sahika, Ender i Yildiz reben el mateix missatge alhora: “Sé el que heu fet”. Comencen a investigar i descobreixen que el xòfer de Halit és qui ha intentat fer xantatge perquè s'ha quedat sense diners en perdre la feina.

Per part seva, Sahika vol estendre per l'empresa el rumor que va ser l'amant de Mert i que ell segueix obsessionat amb ella.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Ender amb una mirada seriosa a Pecado Original d'Antena 3
Ender a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social Y ahora Sonsoles ' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.