Posat d'Iker Jiménez com a presentador d'Horitzó a Cuatro

'Horizonte' analitzarà la situació dels agricultors i treballadors del camp

'Horizonte' aprofundirà també en la desaparició d'Ana María Knezewich després d'enviar missatges estranys a les seves amigues.

Cuatro emet aquest dijous 22 de febrer una nova entrega en directe d''Horizonte' . En aquesta edició, 'Horizonte' analitzarà la situació dels agricultors i treballadors del camp. A les seves protestes i mobilitzacions per tota la geografia nacional reclamen millors condicions i ajudes per al sector primari.

Per això, comptaran amb Manuel Pimentel , exministre de Treball i Assumptes Socials, i Marc Vidal , analista econòmic i divulgador tecnològic. També, María Santos, periodista especialitzada en Agroalimentació, l'agricultor José Ángel Badón, i Ángel Gaitán, influencer i divulgador.

El programa aprofundirà també en la desaparició d'Ana María Knezewich el 2 de febrer passat després d'enviar missatges estranys a les seves amigues. En aquests missatges, els informava que conegut una persona meravellosa i que se n'anava amb ella uns dies al camp.

Iker Jiménez i Carmen Porter mirant-se al plató d'Horizonte
Carmen Porter i Iker Jiménez a 'Horizonte' | Mediaset

Iker Jiménez valorarà els fets amb Paco Pérez Caballero , periodista i escriptor, Paz Velasco , jurista, criminòloga, professora de la Universitat Internacional de València, i Joaquín Amills , president de l'associació SOS Desapareguts.

A més, 'Horizonte' abordarà la recent mort de diversos opositors del govern de Vladimir Putin i el viatge oficial de Pedro Sánchez al Marroc un any després de l'última cimera. Aquestes qüestions seran tractades al costat del coronel Pedro Baños , i Daniel Bashandeh , analista i expert en política internacional. Als quals s'uniran, José Félix Ramajo , instructor de seguretat privada professional i instructor de policia i militars a diferents països, i Antonio López-Istúriz , diputat al Parlament Europeu.

Les audiències d''Horizonte' a Cuatro

Iker Jiménez a l'especial d'Horitzó a Telecinco
Iker Jiménez presenta 'Horizonte' | Mediaset

'Horizonte' va prometre la temporada passada en la seva emissió a Cuatro un 5,9% de share i 478.000 espectadors, imposant-se a laSexta (5% i 401.000) a la franja d'emissió. Va elevar la seva mitjana nacional fins a assolir un 7,2% en target comercial, avantatjant en 1,6 punts el seu principal competidor (5,6%).

A més, va aconseguir un destacat seguiment entre els espectadors de 25 a 44 (7,9%) i el grup de 45 a 54 anys (7,1%). Va superar la mitjana nacional a Euskadi (8,3%), Astúries (8,1%), Balears (7,6%), Múrcia (7,6%), Canàries (6,6%), València (6,6) %), Aragó (6,5%), Castella i Lleó (6,2%) i Madrid (6,1%).

En la seva última entrega de l'any, dijous passat 1 de febrer, 'Horizonte' va marcar un bon 5,6% i 415.000 al prime time de Cuatro. Va superar el seu competidor.