Primer pla de José Luis Gil a Aquí no hi ha qui visqui

José Luis Gil reapareix públicament per sorpresa dos anys després de patir un ictus

Dos anys de patir un ictus, s'ha vist per primera vegada José Luis Gil de 'La que se avecina' en un acte.

Fa dos anys que José Luis Gil va patir un ictus que el va obligar a allunyar-se de la televisió i dels escenaris. L'estimat i mític actor de 'La que se avecina' pateix les seqüeles que li va deixar aquest infart cerebral i es continua recuperant. Ara, José Luis Gil s'ha deixat veure en un assaig general de "La Regenta", el clàssic de Leopoldo Alias Clarín que acaba de començar les seves funcions al Teatre Fernán Gómez (Madrid).

El protagonista actor va anar per sorpresa a l'acte per donar suport a dos dels seus amics i intèrprets Ana Ruiz i Álex Gadea, que formen part del repartiment de l'obra. Tots tres van treballar junts en una altra obra de teatre, "Cyrano de Bergenac", fa més un lustre. A més, cal destacar que Gadea ha participat en les dues últimes temporades de 'La que se avecina', les úniques en què tristament no ha format part José Luis Gil.

"Ahir vam rebre la sorpresa de tenir-te a prop a l'assaig general. Ens vas fer molt feliços. Veure't i fer-te una abraçada és una alegria, sempre. Gràcies, estimat!", escrivia Álex Gadea a les seves xarxes socials amb una fotografia al costat de José Luis Gil.

Foto de José Luis Gil amb Ana Ruiz i Álex Gadea durant la visita a l'obra de teatre 'La regenta'
José Luis Gil reapareix al teatre | Instagram, @anaruizactriz

"Avui estrenem "La Regenta", i ahir, va venir el meu amic José Luis Gil a veure'ns un assaig general. Gràcies, José Luis! Veure't dret aplaudint és per a mi un dels regals més bonics i emocionants d'aquest any. T'estimo!", eren les paraules d'Ana Ruiz. Les dues fotografies, a més, compten amb comentaris d'Eva Isanta, que ha reaccionat amb cors a les publicacions a Instagram.

Tot i que la seva família sempre s'ha mostrat molt prudent a l'hora de parlar de la seva salut, la seva filla Irene va donar fa uns mesos donat unes declaracions impactants . "No crec que el meu pare pugui tornar a la televisió, va ser un ictus molt fort, que li ha deixat seqüeles greus. Nosaltres ho portem com podem. Hem parlat amb els neuròlegs, amb el centre de rehabilitació i, encara que ningú no ens diu que no hi hagi res a fer, tampoc apunten que la situació s'arregli, explicava Irene.

José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlo en una escena de 'La que se avecina'
José Luis Gil a 'La que se avecina' | Mediaset

Recordem que el mes de desembre passat 'La que se avecina' va acabar d'emetre a Prime Video amb la seva temporada 14. La sèrie segueix homenatjant l'actor a cada capítol amb la seva veu a la capçalera, dient 'La que se avecina'. A més, se l'ha esmentat més d'una vegada, sempre amb nostàlgia per part dels veïns de Contuberni 49.