Fotografia de l'actriu Mónica Cervera a La que s'acosta

Surt a la llum que una coneguda actriu de 'La que se avecina' viu a la indigència

Mónica Cervera, coneguda actriu de 'La que s'acosta' i nominada al Goya, ara viu a la indigència.

Després d'un temps allunyada de les pantalles, ha sortit a la llum que l'actriu Mónica Cervera ara viu a la indigència. La que fos protagonista de "Crimen Ferpecto", pel·lícula per la qual va ser nominada al Goya com a Millor actriu revelació el 2005, viu al carrer, segons ha revelat Semana. Un dels seus últims treballs ha estat a 'La que se avecina', on va participar com a personatge episòdic en diverses temporades.

A la televisió va debutar el 2001 a 'Manos a la obra' d'Antena 3, interpretant Nicolasa durant 12 episodis. El 2006, Mónica Cervera també va participar durant 11 episodis a la sèrie 'Con dos tacones' de TVE. Finalment, un dels seus últims treballs va ser a 'La que se avecina', interpretant María José, la germana "lletja" d'Amador, apareixent de forma episòdica entre 2013 i 2016 .

Fotografia de l'actriu Mónica Cervera a La que s'acosta
Mónica Cervera a 'La que se avecina' | Mediaset

En l'última dècada també ha treballat al teatre amb les obres "80 Metros Cúbicos" el 2013 i "La mujer que llegaba a las seis" el 2015. Més enllà de la nominació al Premi Goya, el festival de cinema de Màlaga va premiar a Mónica Cervera pel seu paper a "Hongos", un dels seus primers projectes el 1999.

D'aquesta manera, amb 48 anys, Mónica Cervera viu a un parc de Màlaga, la seva ciutat natal. En declaracions a la revista, ha assegurat que ella mateixa ha triat “voluntàriament” aquesta “forma de vida” i demana respecte: “M'han de respectar. Vull que em deixin en pau i viure com jo he triat viure”. Tot i que té família a Màlaga, ha decidit viure "demanant en un dels semàfors de la ciutat".

Mónica Cervera ha assegurat que no vol l'ajuda de cap dels seus companys de professió: “No necessito res de ningú”.

Fotografia de l'actriu Mónica Cervera a La que s'acosta
Mónica Cervera a 'La que se avecina' | Mediaset

A més, descarta tornar a treballar a les pantalles: "No vull que ningú anomenin la paraula televisió ni cinema. Vaig estar al seu dia, però no vull tornar mai, estic bé com estic, no vull parlar d'aquell passat". Amb aquestes paraules, per tant, descarta rotundament tornar a 'La que se avecina', malgrat que sempre ha estat un personatge molt estimat pels fans de la sèrie.