Muntatge de Belén Esteban amb el logotip de La 1

La Presidenta de RTVE veta Belén Esteban després d'haver tancat el retorn a la televisió

Després de tenir tancat un projecte a La 1, Belén Esteban ha estat vetada per la Presidenta de RTVE.

Belén Esteban ha estat vetada de RTVE. Després de ser acomiadada de 'Sálvame', la col·laboradora havia tancat el seu retorn a les pantalles amb magnificència, cosa que no passarà després de la decisió de la Presidenta de la Corporació. Fins ara, Belén Esteban comptava amb contracte amb La Fàbrica de la Tele, productora encarregada de '¡Sálvese quién pueda!' a Netflix.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva Informalia, Belén Esteban formaria part del jurat de 'Baila como Puedas', el nou talent xou de La 1. Després d'unes dures negociacions, en què la protagonista havia reclamat diverses exigències i una alta quantitat econòmica, aquest divendres 12 de gener s'havia tancat l'acord. Va ser llavors quan es va comunicar el seu fitxatge a Elena Sánchez, Presidenta interina de RTVE, que va vetar completament la contractació de Belén Esteban.

Captura del programa 'Sálvame' de dimecres 7 de juny amb un primer pla de Belén Esteban
Belén Esteban podria haver fitxat per La 1 | Mediaset

Recordem que en els últims mesos han estat diversos els col·laboradors de 'Sálvame' que han fitxat per programes de La 1. Terelu Campos i Lydia Lozano són col·laboradores de 'Mañaneros' i també concursants de 'Bake Off: Famosos al horno' i 'Baila como puedas', respectivament. També cares lligades a 'Sálvame' com Rocío Carrasco i Alba Carrillo participen en el talent xou de rebosteria que presenta Paula Vázquez i no ha aconseguit bones audiències en la seva estrena.

A més, els participants de '¡Sálvese quien pueda!' també van acudir a 'Late Xou con Marc Giró' per promocionar el reality de Netflix. Tot i això, justament Belén Esteban no va ser una de les convidades. Hi van anar Kiko Hernández, Kiko Matamoros, Chelo García Cortés, Lydia Lozano i María Patiño.

Kiko Hernández, Kiko Matamoros, Chelo García Cortés, Lydia Lozano i María Patiño amb Marc Giró a Late Xou
Col·laboradors de 'Sálvame' a 'Late Xou con Marc Giró' | RTVE

Si s'hagués tancat el seu fitxatge, Belén Esteban i Lydia Lozano haguessin coincidit en el format de ball, com a jutge i concursant. La princesa del poble hagués format part dels jutges del talent xou presentat per Anne Igartiburu com a guanyadora de '¡Más Qué Baile!', format de dansa que va emetre Telecinco el 2010. En canvi, ara estarà format per Norma Duval, Beatriz Luengo i Yolanda Ramos.

Amb aquest fitxatge, La 1 pretenia lluitar contra Telecinco, que també estrena aquest dissabte 13 de gener el seu propi talent xou de ball, el retorn de 'Bailando con las Estrellas'. A La 1, els concursants seran Lydia Lozano, Fabiola Martínez, Jaime Astrain, el Mestro Joao, Álvaro Muñoz Escassi, Ana Guerra, Sabrina i Colate Vallejo-Nágera.