Kaia a Pecat Original d'Antena 3

La decisió de Kaya al capítol de 'Pecado Original' de dimecres 17 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Kaya pren una decisió que no esperava Ender.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dimecres 17 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimecres 17, Şahika ha aconseguit fer creure a Kaya que Ender li ha estat infidel amb una fictícia escena que es va trobar a casa. És per això que decideix engegar la segona part del seu pla. I és que ara necessita que Ender cregui el mateix perquè vulgui divorciar-se.

La germana de Caner està molt preocupada perquè el seu marit no contesta les trucades i es presentarà al seu hotel. Allí es troba Kaya amb Şahika, però també una escena fictícia que pretén enfonsar a Ender.

Kaya i Ender, dos personatges de la sèrie 'Pecado Original' discutint en un capítol de la sèrie
Ender i Kaya a 'Pecado Original' | Atresmedia

D'aquesta manera, Ender i Kaya decideixen divorciar-se, encara que tots dos estan molt tristos i afectats. Ender explica a Yildiz que el seu marit li ha estat infidel. No obstant això, quan Yildiz pregunta a Kaya sobre la infidelitat, ell no entén res.

D'altra banda, Zehra munta una guarderia amb Asuman a la mansió per guanyar diners. Tot i això, tot resulta un desastre i es penedeixen de la idea.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Captura de Yildiz a Pecado Original d'Antena 3
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.