Carlota, segona expulsada de 'Maestros de la Costura 6'

Carlota Iris, segona expulsada de 'Maestros de la Costura 6' amb una peça molt verda

La prova d'eliminació, mai vista en el format, va consistir a confeccionar una peça amb materials naturals: flors, fulles i plantes.

Els dotze aspirants de 'Maestros de la Costura 6' van enfrontar el segon programa de l'edició a La 1. Després de l'expulsió de la setmana passada, els concursants van tornar a enfrontar-se a les tres clàssiques del format. Carlota Iris, una de les aprenents més criticades de l'edició, no va passar el filtre del jurat una setmana més.

El repte de la primera prova de la nit va consistir en la reinterpretació d'una tendència de moda dels anys 90. Els concursants van treballar per parelles i els resultats van ser molt variats. El millor valorat va ser el de Soraya i Ana. Per contra, la peça de Mima i Yichan els va convertir en perdedores de la prova i va enfadar el jurat: "El vostre nivell està per sota de la mitjana general", comentava Palomo.

Dissenyadores convidades a la primera prova del segon programa de 'Maestros de la Costura 6'
Les dissenyadors convidades a la primera prova amb el jurat del programa | RTVE

A continuació, la prova per equips va desplaçar els concursants fins a la Universitat Nebrija. Allà, els concursants van afrontar un nou repte: replicar dos looks de la darrera col·lecció de la marca IQ Collection. Mima i Yichan van ser les capitanes de cada equip en haver perdut la prova anterior. El desenvolupament de la prova va ser escabrós i va preocupar els jutges, que van perdre el somriure: "Feia molt que no veia així Caprile", advertia Raquel Sánchez-Silva els aspirants.

Fins i tot algun dels concursants, com Ángel o Mima, van sucumbir a la pressió i van acabar la prova entre llàgrimes. Tot i això, l'equip taronja va obtenir molts pitjors resultats: "Li falten els braços", jutjava Caprile. El dissenyador també va reprendre Carlota, cosa que ja és freqüent. Per part seva, l'equip verd va rebre múltiples elogis malgrat els errors.

La prova d'eliminació no va ser 'per llençar flors'

Lorenzo Caprile va advertir els aprenents de la prova d'eliminació i ho va fer amb raó: confeccionar una peça amb flors, plantes i fulles. Ángel va tenir el privilegi de salvar un company i enviar-ne un altre, de manera que va salvar Iker i va condemnar Ana. Tot i la dificultat, els aspirants van agafar la prova amb ganes.

El jurat davant dels materials naturals per a la realització de la prova
El jurat de 'Maestros de la Costura 6' ballant davant els materials de la prova d'eliminació | RTVE

Un dels moments més tensos de la nit va estar protagonitzat per l'enfrontament entre Julia i Soraya, que apunta a ser la concursant conflictiva de l'edició. Tot i això, això no va eclipsar les peces dels davantals negres. Cristian i Mario van ser els únics a no convèncer el jurat mentre passava per les taules de treball.

En les valoracions, Ana va destacar per la qualitat de la seva peça: "És l'única que no sembla una disfressa", aplaudia Palomo. Per contra, Carlota es va unir a Mario entre els criticats, mentre que el resultat de Cristian no va ser tan desastrós com semblava. Finalment, el jurat es va decantar per Carlota com a segona expulsada de 'Maestros de la Costura 6'. L'aspirant havia estat criticada diverses vegades al llarg dels dos programes emesos, per la qual cosa la seva expulsió no va resultar sorprenent.